Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Hoe bereid je jezelf voor op een festival?

Hoe bereid je jezelf voor op een festival?

Door: Daphne Reacties: 0

Onze festival checklist voor jou!

De dagen worden steeds warmer, langer én gezelliger! Iedereen wordt vrolijker en heeft zin om de leukste outfitjes uit de kast te trekken. Het festivalseizoen komt eraan en daarvoor wil je natuurlijk wel weten hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op een paar dagen feesten en dansen. Wat neem je allemaal mee? En welke outfits zijn geschikt voor welk festival? Wij zijn hier om jullie een handje te helpen en een aantal tips mee te geven met een festival checklist!

1. Check de line-up van tevoren

Het duurt misschien nog een tijdje voordat je naar een festival gaat, maar er is een manier om alvast helemaal in de zomer sfeer te komen! Om je goed voor te bereiden op het festival waar je naartoe gaat, is het bekijken en beluisteren van alles artiesten die genoemd zijn in de line-up. Zo kom je alvast helemaal in de goede vibe en ben je extra excited als het tijd is om te gaan! Maak bijvoorbeeld een Spotify-playlist aan met de leukste artiesten en hun beste nummers en dans er alvast op los!

2. Download de festivalapps

Als je naar een festival gaat, kun je vaak ook apps vinden die je vertellen welke act je hoe laat kunt vinden en bij welke stage. Vergeet niet om je push instellingen aan te zetten zodat je niks mist! Favorite je favoriete artiesten alvast zodat je zeker weet dat deze in je lijst staan!

3. Doe makkelijke boodschappen

Als je naar een meerdaags festival gaat, is het wel zo handig om je eigen boodschappen mee te nemen. Neem blikjes mee met makkelijk voedsel dat je lang kunt bewaren zoals knakworst, noodles, pasta of fruit. Vergeet ook zeker niet je gas stelletje mee te nemen zodat je lekker makkelijk alles snel kunt opwarmen! Zo ben je binnen no-time weer helemaal opgeladen om uren lang te dansen! En ohja, vergeet ook niet je eigen drank mee te nemen. Zo ben ben je ook een stuk minder duur uit op het festival terrein. Zorg er wel voor dat je alle drank overgiet in plastic flessen, het is vaak namelijk niet toegestaan om glas mee te nemen op het festival terrein. Check van tevoren ook altijd even de regels van het festival zodat je overal op voorbereid bent.

4. Vergeet je tickets niet

Nummer 4 op de festival checklist en het állerbelangrijkst van het festival waar je naartoe gaat; je festival tickets. Deze moet je natuurlijk wel van tevoren zien te scoren. Kijk ook even naar de groepstickets samen met je vrienden, deze tickets zijn vaak een stukje goedkoper. Zorg altijd dat je de tickets bij de hand hebt bij de ingang, zodat iedereen lekker snel kan doorlopen.

5. Gebruik zonnebrandcrème

Bij een outdoor festival is het altijd handig als je je zonnebrandcrème bij de hand hebt. Je wilt natuurlijk niet verbranden! De juiste zonnebrandcrème zorgt ervoor dat je de hele dag beschermd bent en je de hele dag lekker buiten kunt dansen zonder zorgen. Vergeet niet om elke keer opnieuw te smeren!

6. Gebruik oordopjes

Een belangrijk onderdeel van festival essentials die ook zeker thuis hoort op de festival checklist; oordopjes. Je zult er van tevoren misschien niet zo snel aan denken, maar ze gaan écht van pas komen! Dagen lang dansen naast harde muziek boxen is niet ideaal voor je gehoor. Je kunt bij de drogist vaak goedkope oordopjes vinden die ook muziek doorlaten. Maak hier dus zeker gebruik van zodat je na het festival niet wakker ligt met een piep in je oren! Daarnaast zijn oordopjes ook megachill voor als je vervelende buren hebt in de nacht.

7. Zorg voor de juiste outfit

En dan nu het állerleukste deel van onze festival checklist; je outfitjes voorbereiden! Bekijk van tevoren altijd even de weersvoorspelling zodat je de juiste outfits meeneemt. Zorg dat je ademende topjes meeneemt om in te dansen in de drukke tenten en vergeet ook geen warme trui voor de koudere avonden! Zorg ook dat je genoeg accessoires meeneemt, deze kunnen je festival lookje namelijk helemaal compleet maken! Ga voor een toffe zonnebril, een bodychain, een waaier of een bucket hat. Zo ben je helemaal ready fort he day! Ben je benieuwd hoe je je outfitjes leuk kunt combineren? Kijk dan eens hier voor wat extra tips!

8. Zorg voor vervoer

Het festival kan bijna beginnen! Maar hoe ga je er komen? Met al die boodschappen is het natuurlijk wel zo makkelijk om met de auto te gaan, in dat geval is het belangrijk om niet te vergeten om je parkeerticket te kopen. Deze zijn vaak goedkoper als je ze van tevoren koopt. Ga je niet met de auto? Dan kun je ook altijd gewoon met het OV gaan. Vaak rijden er pendelbussen naar het terrein. Een voordeel hiervan is dat deze bussen altijd heel gezellig zijn en vol zitten met mensen die naar hetzelfde festival gaan. Een nadeel is dat je vaak wel een stukje langer moet lopen naar het festivalterrein. Dat is misschien niet ideaal met al die spullen. Een andere optie is om je af te laten zetten door vrienden of familie. Er is bij elk festival namelijk wel een kiss & ride beschikbaar. Lekker makkelijk! Welk vervoer je ook neemt, zorg er wel voor dat je op tijd bent! Iedereen wil natuurlijk zijn tentje opzetten en een chill plekje hebben voor het weekend!

9. Festival essentials

Ben je bang dat je dingen vergeet? Lees dan zeker even verder, dan helpen wij je door alles even op een rijtje te zetten!

  • Belangrijke spullen: identiteitsbewijs, pinpas, tickets, telefoon
  • Oordopjes: lekker rustig in de nacht en geen gehoorbeschadiging
  • Powerbank: zo is je telefoon altijd vol!
  • Pijnstillers: voor de katers en allergieën
  • Toiletspullen: ook erg belangrijk
  • Tent: voor de strijders die blijven slapen op de camping

10. GENIET!

Je hebt onze festival checklist doorgelezen, alle voorbereiden gedaan en je bent ready to party! Vergeet niet te genieten van het festival waar je naartoe gaat. Het draait namelijk allemaal om gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen! Dans erop los met je vrienden en vriendinnen in de leukste outfitjes en laten we een beetje extra hopen op mooi weer! Heb je een leuk item gescoord op onze website? Tag ons dan ook vooral op Instagram in al jullie festival foto’s, wij vinden dit superleuk om te zien! Dance ‘till you drop!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »