Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Back to school outfit inspo

Back to school outfit inspo

Door: Daphne Reacties: 0

Back to school outfit inspo

De vakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Het is altijd leuk om je klasgenoten weer te zien na de vakantie, maar wat trek je aan naar je eerste schooldag? Je wilt er natuurlijk wel weer op je allerbest uit zien. Daarom hebben wij een paar leuke outfit ideeën op een rijtje gezet!

1. Laagjes met jasjes

Het weer in Nederland kan nogal wisselvallig zijn, daarom is het altijd handig om laagjes te creëren. Hiervoor zijn jasjes ideaal! Draag een simpele top met een statement jasje en je look is meteen helemaal anders. Daarnaast is een trenchcoat ook heerlijk voor de iets frissere ochtenden dat je naar school toe moet.

   

 

2. Bougee met een blouse

Op school wil je er natuurlijk wel leuk uit zien. Daarom is een blouse perfect om leuk te stylen. Een blouse maakt je outfit namelijk in één klap meteen heel classy. Je kunt een blouse dragen met een lederlook broek voor een stoere look, of juist heel netjes met een pantalon. Met een opvallende broek in een felle kleur heb je weer een hele andere look.

   

 

3. Heerlijk warme truien

Het kan zo zijn dat er weer iets koudere dagen aan komen, daarom is het ook altijd handig om een trui in huis te hebben. Draag een heerlijk warme fluffy trui met een rokje en je hebt alsnog een leuke girly outfit. Ben je meer van de comfy lookjes? Draag dan een oversized trui met een jogger of een comfortabele, zachte broek. Je kunt je outfit altijd afstylen met leuke statement accessoires.

   

 

4. Comfy flair pants

Over comfy gesproken, flair pants! Wie kent ze niet? Deze broeken zitten heerlijk en zijn in allerlei kleuren, soorten en maten te vinden. Ben je op zoek naar een printje, een felle kleur of juist lekker basic? Deze broeken kun je eigenlijk met alles wel stylen. Op de warmere dagen is een flair broek heel leuk met een crop top en een paar sneakers. Is het iets kouder? Draag er dan een jasje bij of een lekker warme trui.

   

 

5. Makkelijke two pieces

Het is altijd makkelijk als je je outfit al klaar hebt voor je eerste schooldag. Daarvoor zijn two pieces ideaal! Met deze pakjes hoef je namelijk niet na te denken waarmee je je items kunt combineren, omdat het al een complete outfit is. Daarnaast kun je superleuk mixen en matchen met de losse items!

   

 

6. Extra touch met een gilet

Vind je het leuk om laagjes te creëren en je outfit een beetje een extra touch te geven, maar is een jasje nét iets te warm? Dan is een gilet de perfecte oplossing! Met een gilet kun je je outfit een toffe twist geven waardoor je look nét een beetje meer “put together” uit ziet.

   

 

7. Leren jasjes in verschillende kleuren

Een item dat overal bij past? Leren jasjes! Met een leren jasje zit je eigenlijk altijd goed. Ze zijn te vinden in allerlei kleuren en pasvormen en dat maakt ze zo leuk! Draag een basic lookje met een leren jasje en je hebt meteen een stoere look. We love it!

   

 

8. Classy met een pantalon

Hou je van een classy look? Kijk dan eens naar een pantalon. Deze broeken maken elke outfit namelijk meteen super netjes. Draag een pantalon met een blouse of een blazer voor een vrouwelijke look of draag hem juist met een crop top voor een streetstyle look.

   

 

9. Suit it up

Vind je het lastig om items te combineren? Kijk dan eens naar een volledig pak! Met een blazer set heb je binnen no-time een chique look, die je er mega zelfverzekerd uit laat zien. Combineer een pak met een paar toffe sneakers voor een stoere look of juist met een paar hakken voor een vrouwelijke look.

   

 

10. Denim on denim

Denim, we love it! Ook met een denim jasje zit je eigenlijk altijd goed. Draag een oversized sweater met een jeans en een denim jasje en je hebt meteen een heerlijk lookje! Wil je een makkelijke outfit? Kijk dan eens naar een denim jumpsuit of playsuit! Megaleuk!

   

 

Welke look past bij jou?

Ben je helemaal geïnspireerd en ben je er over uit welke look bij jou past? Kijk dan zeker even rond op onze website! Wij hebben de leukste tops, truien, broeken, jasjes en meer. Je zult dus gegarandeerd jouw nieuwe back to school outfitje scoren! Heel veel plezier in jullie nieuwe lookje, girls!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »