Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Time to sparkle met de leukste glitter outfits!

Time to sparkle met de leukste glitter outfits!

Door: Daphne Reacties: 0

Time to sparkle met de leukste glitter outfits!

Glitter items zijn helemaal in! Ze zijn niet alleen geschikt voor feestjes, maar je kunt ze tegenwoordig echt overal dragen. In deze blog nemen we je mee door de verschillende soorten glitterkleding, zoals tops, broeken, rokjes, jurkjes, accessoires en blouses. Ontdek hoe je een beetje sparkle aan je dagelijkse look kunt toevoegen.

1. Glitter tops

Glitter tops zijn een geweldige manier om wat extra shine aan je kledingkast toe te voegen. Of je nu kiest voor een simpel topje met glitters of een opvallende glittertrui, deze kledingstukken kun je makkelijk combineren met jeans of nettere broeken. Een glitter top geeft je look direct een feestelijke touch. Ga je een avondje stappen? Ga dan voor een luchtig topje zoals een crop top of, een one shoulder top of een fishnet topje. Ga je uit eten of wil je een iets warmere outfit? Ga dan voor een top met lange mouwen met een subtiele glitter of een glitter blouse.

   

 

2. Glitter broeken

Glitter broeken zijn perfect als je wilt opvallen. Ga voor een metallic broek of een wide leg broek met pailletten. Combineer ze met een simpel shirt en sneakers voor een casual lookje of pak helemaal uit met een volledige glitter look. Ook een satijnen blouse of een oversized trui kunnen het verschil maken in je look. Voor welke stijl ga jij?

   

 

3. Glitter rokjes

Glitter rokjes zijn ideaal voor wie haar benen wil laten zien en een vrouwelijke uitstraling wil uitstraling. Ga voor een kort paillettenrokje voor een avondje uit of ga voor een lange rok met subtiele glitters voor een andere gelegenheid. Combineer ze met een effen top om de nadruk op het rokje te leggen en je bent klaar om te shinen.

   

 

4. Glitter jurkjes

Glitter jurkjes zijn de ultieme keuze voor wie wil opvallen zonder veel moeite. Kies voor een kort glitterjurkje voor een party look of een langere variant voor een elegantere uitstraling. Een glitterjurkje spreekt voor zich, dus je hebt niet veel extra nodig om er geweldig uit te zien. Combineer een glitter jurkje met sparkly oorbellen of een paar glitter pumps en je glitter outfit is compleet!

   

 

5. Glitter blouses

Een glitter blouse is de perfecte manier om een chique touch toe te voegen aan je outfit. Of je nu kiest voor een blouse met subtiele glitters voor overdag of een meer opvallende variant voor 's avonds, deze kledingstukken laten je gegarandeerd stralen. Combineer een glitter blouse met een simpele pantalon of een flare broek voor een classy look.

   

 

6. Glitter bodysuits

Laat je figuur mooi uitkomen  in een glitter bodysuit! Of het nu gaat om kleine glitters of een shiny metallic body, bodysuits voegen precies de juiste hoeveelheid glam toe aan elke look. Draag ze met een pantalon of een skort voor een feestelijke outfit. Een glitter bodysuit is niet alleen heel leuk, maar ook handig, je topje zal namelijk nooit meer uit je broek springen! Daarom is deze glitter outfit perfect voor een avondje uit!

   

7. Glitter two piece

Pak helemaal uit met glitter two pieces. Met een glitter crop top met bijpassende glitterbroek ben je meteen klaar voor een feestje. Of wat dacht je van een glitter top met een rok in dezelfde sprankelende stof? Two pieces zijn een geweldige keuze voor een makkelijke en chique look. Ze zitten niet alleen heerlijk, maar zorgen er ook voor dat je op elke gelegenheid straalt. Daarnaast kun je ook nog eens alle items mixen en matchen!

   

 

8. Glitter blazers

Voeg nog meer glam toe aan je outfit met een glitter blazer. Ga voor een simpele chique zwarte pailletten blazer of juist een vrolijke kleur. Draag een glitter blazer over een basic jurk of combineer het met een broek en top voor een stijlvolle en feestelijke uitstraling. Je kunt sommige van deze blazers zelf dragen als jurk, hoe leuk?!

   

 

9. Glitter accessoires

Maak je look helemaal compleet met glitter accessoires. Denk aan glinsterende oorbellen, een statment ketting of een strass clutch. Glitter accessoires voegen net dat beetje extra toe aan je outfit en maken het helemaal af!

   

 

10. Glitter schoenen

Stap in stijl met glitter schoenen! Of het nu glamour hakken, sparkly sneakers of glitter laarzen zijn, glitter schoenen voegen een de sprankeling toe aan elke stap die je zet. Combineer ze met je favoriete glitter outfit voor een look die van top tot teen straalt. Van classy tot casual, glitter schoenen zijn de perfecte finishing touch voor elke party outfit!

   

 

Welke items passen bij jou?

Met een samenvatting van alle items die je kunt shoppen voor de leukste glitter outfits komen we aan het einde van deze blog. Van glinsterende tops tot glitter schoenen, we hebben zeker ontdekt hoe je met een beetje sparkle een dagelijkse look kunt transformeren tot iets speciaals. Heb je iets gelezen waardoor je geïnspireerd bent geraakt? Bij Uwantisell kun je al deze glitter items vinden! Scroll dus zeker eventjes nog even door onze website en wie weet vind je jouw nieuwe glitter outfit!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »