Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzonden v.a. € 75,-
Gratis Retour
Een 8,9 op 18.621 reviews ★★★★★

retourneren

  • Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling of een deel ervan te retourneren. Je kunt de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst retourneren in de originele verpakking.
  • Ga naar www.uwantisell.nl/service/retour. Op deze pagina heb je drie keuze opties. Kies de optie die voor jouw het makkelijkste is.
  • Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Tevens bij te laat retourneren komt het recht op terugbetaling te vervallen. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.
  • In verband met de nieuwe corona maatregelen kan je tot 90 dagen na ontvangst retour sturen. Dit is met terugwerkende kracht per 1 december 2020.

 •  
  • Je kunt zelf zien of wij je pakketje retour hebben ontvangen. Dit kan je nakijken aan de hand van je verzendbewijs met track & trace code. Wij sturen zelf geen bevestiging bij het ontvangen van je retour maar pas op het moment dat je retour is nagekeken. Ons streven is om je retour binnen 5 tot 10 werkdagen te hebben verwerkt.
  • Let op: als je zonder track en trace code verzendt kan je niet nakijken of je retour al afgeleverd is bij ons. Bij zoek raken van het pakketje kunnen wij niks voor je betekenen zonder track en trace code. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.
 •  
  • Zodra wij je retour ontvangen hebben geven wij dit door aan de bank(als je direct hebt betaald) of aan Klarna (als je voor achteraf betalen hebt gekozen). De verwerkingstijd van de terugbetaling duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wij houden je hier per mail van op de hoogte. Is bovenstaande termijn verlopen en heb je je geld nog niet terug ontvangen of is de factuur bij Klarna nog niet aangepast? Neem dan even contact op via [email protected]antisell.nl en vermeld hierbij je ordernummer.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzonden v.a. € 75,-
Gratis Retour
Een 8,9 op 18.621 reviews ★★★★★