Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Get ready for summer! Maak eindeloze combinaties met onze mix & match swimwear!

Get ready for summer! Maak eindeloze combinaties met onze mix & match swimwear!

Door: Daphne Reacties: 0

Get ready for summer! Maak eindeloze combinaties met onze mix & match swimwear!

De warme zomer dagen zijn weer in zicht en dat betekend dat wij weer druk bezig zijn geweest met onze swimwear collectie! Deze collectie is écht perfect voor iedereen, we hebben namelijk gedacht aan alle body types! Het leuke aan deze collectie is dat alle bikini tops en broekjes los verkocht worden en je dus alles met elkaar kunt mixen en matchen, hierdoor kun je eindeloos veel combinaties maken en kom je met de leukste sets de zomer door! We hebben gedacht aan mégaveel verschillende kleurtjes en stoffen. Denk hierbij aan gladde stofjes, rib stof en craquelé stof. Ben je benieuwd waar onze collectie uit bestaat? Lees dan zeker verder, want wij hebben alles voor jullie op een rijtje gezet.

   

Bandeau tops

Ben je van plan om een heerlijke zon vakantie te pakken en wil je zeker weten dat je mooi egaal bruin wordt? Dan is een bandeau top écht iets voor jou! Deze top heeft namelijk geen bandjes, waardoor je geen rare tan lines zal krijgen. Het fijne aan deze top is dat hij een touwtje bevat, waardoor je hem dus ook op een andere manier kunt knopen als je gaat zwemmen. Zo ben je er zeker van dat de bandeau top niet zal afzakken! Knoop hem bijvoorbeeld in je nek, onder je borst of maak er een strikje van.

Triangel tops

Triangel tops zijn de perfecte basics en daarom ook onmisbaar in onze swimwear collectie. Als je een simpele bikini top wilt, is een triangel topje écht perfect. Deze top kun je knopen op de manier hoe jij wilt, waardoor hij mooi zal aansluiten op jouw lichaam. Ben je op zoek naar een speelse bikini top? Dan is een triangel top met ruffles super leuk. Voor een extra lift bij de borst, kun je een triangel top vinden met voorgevormde cups. Voor extra comfort is het bij onze triangel tops ook mogelijk om de pads eruit te halen.

Push-up tops

Voor de girls die op zoek zijn naar een extra lift en een bikini top die hun rondingen een boost geven zijn onze push-up tops ideaal. Deze tops zijn voorzien van extra vulling in de cups, waardoor je borsten een mooie lift krijgen en je vormen mooi uit zullen komen. Het leuke aan deze tops is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende pasvormen. Zo kun je deze push-up triangel tops vinden, maar ook push-up wikkel tops of basic push-up tops. Deze bikini tops zijn verkrijgbaar in het zwart, roze, lila, donkergroen, bordeaux rood, olijfgroen en appelgroen.

String broekjes

Wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar string bikini broekjes en daarom hebben we deze zeker meegenomen in onze swimwear collectie! Deze broekjes laten je rondingen mooi uitkomen en daarnaast wordt je mooi bruin! Naast een basic string broekje, kun je in onze collectie ook broekjes vinden met scrunch. Door een broekje met scruch zullen je rondingen nóg mooier uitkomen!

High waist broekjes

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je goed te voelen in bikini, daarom hebben wij ook gedacht aan comfortabele broekjes. Met een high waist broekje hoef je je geen zorgen te maken over een buikje of andere eventuele probleemzones. Deze fijne broekjes zijn verkrijgbaar in mégaveel leuke designs en kleurtjes. Denk hierbij aan high waist broekjes met een high cut, high waist broekjes met strikdetails of zelf met ruffles!

Verstelbare broekjes

Het kan lastig zijn om een fijn bikini broekje te vinden en daarom hebben wij de perfecte oplossing gevonden, namelijk; verstelbare bikini broekjes! Deze broekjes zijn voorzien van een schuifje aan de zijkant, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw heupen en deze niet te groot of te klein zal zijn. Hoe fijn is dat?! Ook dit broekje is verkrijgbaar in diverse kleurtjes! Naast dat we broekjes hebben met een schuifje, hebben we ze ook laten produceren met een strikdetail. Zo kun je je broekje ook een beetje opleuken door de zijkanten te strikken.

Badpakken

Is een bikini niet zo jouw ding en wil je liever iets dat meer bedekt? Dan hebben wij ook megaleuke badpakken laten produceren. Onze badpakken zijn voorzien van een leuk stofje en een lang knoopdetail welke je op verschillende manieren kunt knopen. Knoop hem bijvoorbeeld in de nek, om de middel of kruis hem op de rug. Ook met onze badpakken kun je dus de leukste combinaties maken!.

Ben je benieuwd geworden naar onze badmode collectie? Houdt dan zeker een oogje in het zeil, want het komt er aan! We zijn druk bezig om de collectie helemaal perfect te krijgen zodat iedereen plezier zal hebben van de mooiste swimwear items!

Hieronder alvast een klein voorproefje met de kleuren die beschikbaar zullen zijn;

  • Zwart
  • Roze
  • Lila
  • Donkergroen
  • Bordeaux rood
  • Neon oranje
  • Neon roze
  • Royaal blauw
  • Olijfgroen
  • Appelgroen
  • Koraal

Houdt dus zeker onze website in de gaten, zodat je als eerste bij onze swimwear launch bent! Het voordeel van Uwantisell? Als je jouw nieuwe favoriete items shopt voor 22:00 uur, ontvang je ze de volgende dag al in huis!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »