Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Festival outfit tips, wat draag jij dit festival seizoen?

Festival outfit tips, wat draag jij dit festival seizoen?

Door: Daphne Reacties: 0

Festival outfit tips, wat draag jij dit festival seizoen?

Het festivalseizoen zit eraan te komen en het wordt kleurrijker dan ooit! Nu vraag je je misschien af, wat worden nu de trends van dit jaar en waarmee val ik op in de grote mensenmassa? In deze blog geven wij je een aantal inspiratie outfitjes en laten we je zien hoe je alles leuk kunt combineren! Lees dus vooral even verder als je het leuk vind om inspiratie op te doen voor alle festivals waar je de aankomende tijd naartoe gaat!

1. Dansen met een cutout top

Als eerste een rave favorietje; de cutout top. Deze festival tops zijn, naast dat ze heerlijk luchtig zijn, ook erg praktisch om lekker in de dansen en bewegen. Deze tops zijn leuk te combineren met een leren broek, een cargo broek, een short of een casual jeans. Je kunt er dus alle kanten mee op! De cutout tops zijn daarnaast te dragen in elk seizoen, afhankelijk van hoe je ze combineert.

   

 

2. No worries met een skort

Als festivalganger wil je natuurlijk geen outfit die je hele tijd naar beneden moet trekken. Je wilt zonder nadenken lekker kunnen dansen en springen. Daarom hebben wij de perfecte oplossing, namelijk; een skort! Een skort is een rokje met een ingewerkt broekje. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken. Combineer een skort met een crop top of een body voor een heerlijk festival lookje. Met een paar biker boots, een waaier en wellicht een paar strass steentjes op je gezicht heb je binnen no-time de perfecte festival look gecreëerd.

   

 

3. Felle kleuren en gekke printjes

Opvallende kleuren en printjes zijn een absolute musthave voor het festivalseizoen. Wat is er nu leuker dan de zomer vieren met felle kleuren? Helemaal niets, toch? Of je nu kiest voor felle neon kleuren of gekke retro printjes, je zult zeker opvallen tussen de mensen massa! En wat nog éxtra leuk is; je kunt de outfitjes combineren met een matching zonnebril en waaier! Zo is je festival lookje helemaal compleet.

   

 

4. All out met accessoires

Het leuke aan festivals is dat er geen limiet zit aan wat je draagt. Daarom zijn accessoires the way to go! Of je nu naar een rave gaat met een waaier en een zonnebril, naar een buiten festival met toffe haar accessoires of een winter festival met een heerlijk warme sjaal of muts; accessoires komen altijd van pas! Een tas is natuurlijk ook een absolute musthave voor een festival, maar hou er wel rekening mee dat de tas niet te groot mag zijn!

   

 

5. Comfort boven alles

Bij een festival outfit is comfort het aller belangrijkst. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het weer. Een paar tips voor comfortabele outfitjes zijn parachute broeken, cargo broeken met grote zakken en body’s. Festivals zijn bedoeld om het naar je zin te hebben in een outfit waar jij je fijn in voelt, dus draag zeker lekker waar je zelf zin in hebt!

Ready to go?

Ben je helemaal geïnspireerd en hebben we je in de party mood gebracht? Dat vinden wij natuurlijk superleuk! We hopen dat jullie de allerleukste festivals meepakken in onze outfitjes! En maken jullie leuke foto’s? Tag ons dan zeker even op Instagram, wij vinden het altijd mega leuk om jullie te zien stralen in onze outfitjes! En vergeet zeker niet om het naar je zin te hebben in een outfit waar jij je prettig in voelt! Dat is tenslotte waar het festivalseizoen om draait.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »