Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Zo veel uitgaanskleding, maar wat moet ik aan?

Zo veel uitgaanskleding, maar wat moet ik aan?

Door: Daphne Reacties: 0

Zo veel uitgaanskleding, maar wat moet ik aan?

Uitgaanskleding is een belangrijk onderdeel van een avondje stappen. Iedereen wil er natuurlijk op zijn best uit zien en zich van haar beste kant laten zien bij een avond uit. Wij snappen natuurlijk als geen ander hoe lastig de keuze kan zijn voor dé perfecte uitgaansoutfit. We hebben in deze blog een paar leuke uitgaansoutfits voor je op een rijtje gezet. Wie weet raak je geïnspireerd en heb je binnen no-time jouw lookje compleet!

1. Fancy de stad in met een uitgaansjurkje

Hou jij ervan om een avondje de stad in te gaan met je vriendinnen? Dan is een jurkje altijd the way to go! Een jurkje is een item die zeker niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Wij van Uwantisell hebben een groot aanbod van geweldige party jurken! Galajurken, glitterjurkjes, satijnen jurkjes, cocktail jurken en nog veel meer! Je zult dus gegarandeerd dé perfecte jurk vinden!

   

 

2. Comfortabel met een jumpsuit

Zijn jurkjes niet helemaal je ding, maar hou je er wel van om een beetje fancy uit te zien? Dan is een jumpsuit wellicht iets voor jou! Combineer deze heerlijke pakjes met een paar heels en een matching tas en je bent alsnog super fancy op stap! Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken of je jurkje omhoog kruipt op de dansvloer. Ook als je op zoek bent naar een jumpsuit voor de warmere dagen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook playsuits. Een playsuit is een jumpsuit met een kort broekje, ideaal dus voor de leukste zomerfestivals! Pak je waaier, zonnebril en heuptasje met al je festival essentials en je bent helemaal ready to go!

   

 

3. Verschillende uitgaanstops

Wat altijd van pas komt, zijn uitgaanstopjes. Deze tops kun je namelijk combineren met veel verschillende items; jeans, pantalons, rokjes, noem maar op. Een crop top is perfect voor een avondje in de club. Met deze topjes krijg je het namelijk zeker niet te warm. Voor een classy look, ga voor een blouse. Hou je meer van sexy? Dan is een top met cutouts perfect voor jou! Zoals je kunt lezen zijn uitgaanstopjes dé oplossing als je even niet weet wat je aan moet.

   

 

4. Glitter & glamour

Op de dansvloer wil je natuurlijk lekker opvallen. Daar hebben wij de perfecte lookjes voor, namelijk; een glitter outfit! Je zult met dit lookje zeker opvallen. Ga voor een glitter 2 piece set, top, flare broek jurk of jumpsuit. Combineer dit lookje met een paar strass oorbellen voor nog een beetje extra sparkle.  

   

 

5. Bougee met een blazer

Hou je wel van een feestje, maar zijn de bovenstaande opties nét een beetje too much? Dan is een blazer altijd een chique oplossing. Draag een blazer over een glitter top, een leren broek of een pantalon voor een classy look. Zo kun je lekker feesten zonder je zorgen te maken of je te bloot gekleed bent.

   

 

6. Style je look af met accessoires

Een belangrijk onderdeel van je uitgaanslook zijn accessoires. Door middel van een fancy paar oorbellen of een statement ketting kun je je look naar een ander niveau brengen. Heb je een zomerfeestje of een leuk buiten festival? Dan is een zonnebril met een matching tas of waaier dé perfecte manier om je look af te stylen. Zoals je misschien wel kunt lezen zijn de opties mega uitgebreid! Wij van Uwantisell hopen dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat met de tofste outfit! Zorg vooral dat je je lekker voelt in je outfit en dance the night away!

   

 

7. No worries met een bodysuit

Hou je van dansen, maar ben je bang dat je topje omhoog kruipt of je rokje te kort is? Dan hebben wij de perfecte oplossing, namelijk; een bodysuit. Met een bodysuit hoef je je niet druk te maken over deze problemen, dit topje zit namelijk vast aan de onderkant met een paar drukknoopjes. Ideaal dus voor een avondje losgaan in de club! Combineer een bodysuit met een rokje, een skort of een mooie pantalon en je bent klaar voor de avond.

   

 

8. Matchende sets, lekker makkelijk!

Vind je het lastig om na te denken over hoe je jouw uitgaanskleding kunt combineren? Dan is een matchende set een andere leuke optie om in uit te gaan. Zo heb je meteen een compleet setje met top en rok of broek. Een paar sieraden erbij en een tasje en voilà! Je bent klaar om te shinen op de dansvloer!

   

 

Perfecte outfit gevonden?

Heb je de perfecte outfit gevonden en ben je helemaal geïnspireerd? Dan ben je helemaal ready to go! Ga lekker los met je vriendinnen dit weekend en vergeet niet om het naar je zin te hebben! Wil je nog meer tips? Kijk dan eens op ons TikTok account, hier delen wij regelmatig leuke uitgaansoutfitjes! Veel plezier babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »