Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Welke oranje outfit ga jij rocken op Koningsdag?

Welke oranje outfit ga jij rocken op Koningsdag?

Door: Daphne Reacties: 0

Outfit ideeën voor Koningsdag

Ben je er al over uit hoe je dit jaar Koningsdag gaat vieren, maar weet je niet zo goed wat je aan moet? Dan zijn wij ook altijd erg enthousiast om jullie een beetje op weg te helpen met een paar outfit tips! Wie weet voel je je na het lezen van deze blog geïnspireerd en heb je binnen no-time een oranje outfitje bij elkaar!

1. Full-on orange

Wil je dit jaar helemaal uitpakken met de kleur oranje? Daar is Koningsdag natuurlijk dé perfecte dag voor! Ga voor een oranje blazer set, een oranje huispak, een oranje two piece of een andere toffe oranje outfit.

   

 

2. Rood, wit, blauw

Hou je niet zo van oranje? Maar wil je wel Koningsdag in style vieren? Dan kan je ook in rood, wit, blauw gaan. Wellicht met een paar oranje accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een rood topje, met een witte broek en blauwe schoenen. Zo ben je toch in style op Koningsdag zonder dat je helemaal in het oranje bent.

   

 

3. Oranje top

Met een oranje top ben je eigenlijk al helemaal ready to go op Koningsdag. Deze topjes kun je namelijk leuk combineren met allerlei andere kledingstukken. Draag een oranje top met een pantalon, een skort, een rokje of met een blazer of jasje. Zo ben je binnen no-time helemaal ready voor Koningsdag en hoef je niet lang na te denken over je outfit!

   

 

4. Oranje accessoires

Ga je liever voor een basic lookje en is oranje niet echt jouw kleur? Ga dan voor lekker veel oranje accessoires. Dit geeft toch een extra touch aan je Koningsdag lookje zonder dat je heel heftig gekleed bent. Ga voor een oranje haarklem, een oranje zonnebril, een oranje tasje of oranje sieraden en je bent ready to go!

   

 

5. Oranje make-up look

Wil je je outfit een beetje basic houden, dan kan je altijd nog extra uitpakken met een toffe oranje make-up look. Ga voor een oranje lippenstift, oranje nep wimpers of een oranje oog lookje, zo ben je alsnog helemaal in het oranje thema!

     

 

Feeling inspired? 

Je hebt je outfit compleet, je oranje accessoires bij de hand en al je essentials in je tas. Dan is er nog één ding om te doen; uit je dak gaan! Wij van team Uwantisell hopen dat jullie een mega gezellige Koningsdag tegemoet gaan en heel veel toffe oranje outfitjes gaan rocken! Tag ons vooral ook in jullie Kingsday foto's op Instagram! Wij vinden dat altijd megaleuk om te zien! Enjoy your Kingsday babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »