Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Welke jeans fit past bij jouw figuur?

Welke jeans fit past bij jouw figuur?

Door: Daphne Reacties: 0

Welke jeans fit past bij jouw figuur?

Jeans, hét kledingitem dat iedereen in zijn kledingkast moet hebben. Maar welke pasvorm past nou het beste bij jouw figuur? In deze blog lichten we een aantal jeans fits voor je uit en zullen we je vertellen welke fit het beste is voor welk figuur. Wie weet vind je op deze manier binnen no-time jouw perfecte jeans!

1. Straight fit jeans

Een straight fit jeans is perfect voor als je een zandloperfiguur hebt. Voor de dames die iets bredere heupen hebben en een beetje moeite hebben met de perfecte jeans vinden, is dit een hele goede optie. Daarnaast lopen de pijpen recht naar beneden, waardoor je een casual look uitstraalt. Combineer deze jeans met een oversized sweater en een paar sneakers voor een casual outfitje of ga juist voor een blazer en een paar heels als je voor casual chique wilt gaan. De straight fit jeans is tegenwoordig helemaal trending, dus dit item is er zeker eentje om aan te schaffen!

2. Skinny jeans

Als je een slank figuur hebt, is de skinny jeans een jeans die goed bij jou zal passen. Deze jeans valt strak om het lichaam en veel van deze jeans hebben een beetje een push-up effect, waardoor je rondingen mooi uit zullen komen. Deze jeans zijn een goede basic om in je kast te hebben omdat ze eigenlijk met elk ander item te combineren zijn. Ga voor een blouse, een crop top, een oversized trui of een ander tof item en je hebt je outfit eigenlijk al compleet.

3. Flared jeans

Vind je een skinny jeans nét iets te strak en hou je van iets meer casual? Dan is de flared jeans ook een hele goede jeans fit voor jou. Deze jeans valt strak aan de bovenkant en loopt wijd uit aan de onderkant, waardoor je benen extra lang lijken. Deze jeans zijn dus ideaal voor de petite girls onder ons! Combineer deze jeans met een paar platform schoenen om nóg meer lengte toe te voegen en laat je broek er mooi overheen vallen. Ook deze jeans kan je eigenlijk met elk ander item combineren. Een échte musthave dus!

4. Cargo jeans

Hou je van een stoere look? Dan is de cargo jeans écht iets voor jou! Deze jeans zijn verkrijgbaar in veel verschillende pasvormen. Ga voor een straight leg, een jogger, een mom jeans of een cargo jeans met print. Daarnaast kun je bij deze jeans kiezen uit high waist, mid waist of low waist, afhankelijk van welk deel van je lichaam je graag wilt benadrukken. Genoeg opties dus met een cargo jeans!

5. Paperbag jeans

Een andere optie voor een jeans fit, is de paperbag jeans. Als je een lang, slank figuur hebt is deze jeans een goede fit voor jou. Deze jeans geeft namelijk veel volume rond de heupen en loopt smal naar beneden. Zo komen je rondingen dus mooi uit. Daarnaast zijn deze jeans een goede fit als je niet houdt van strakke jeans op je buik. Ze hebben namelijk vaak een elastieken band aan de bovenkant. Deze jeans zijn dus mega comfortabel.

Perfecte fit gevonden?

Ben je er helemaal over uit welke jeans fit bij jouw figuur past? Kijk dan eens bij onze jeans categorie. Hier hebben wij allerlei soorten jeans in verschillende pasvormen, kleuren en maten. Je kunt bovenaan de pagina gebruik maken van onze handige zoekfilters. Hier kun je selecteren op de jeans fit die je zoekt en daarnaast ook op high-, mid- of low waist jeans. Have fun shopping!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »