Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Wat is er te doen op Koningsdag?

Wat is er te doen op Koningsdag?

Door: Daphne Reacties: 0

Wat is er te doen op Koningsdag?

Koningsdag, dé dag om er lekker gek bij te lopen. Iedereen is in het oranje gekleed en draagt gekke accessoires. Wat je dan ook gaat doen met Koningsdag, er is voor elke gelegenheid wel een geschikte outfit om deze gezellige dag in te vieren. Of je het nu thuis viert met je familie, een dagje naar de rommelmarkt gaat, of er een dik feest van maakt; we gaan in het oranje! Maar wat is er nu eigenlijk allemaal te doen op Koningsdag? Wij zetten een paar leuke activiteiten voor jullie op een rijtje.

1. Bezoek een festival

Koningsdag draait natuurlijk op de eerste plaats om het vieren van de verjaardag van de koning, maar vergeet ook zeker niet alle gezelligheid! Daarvoor is het bezoeken van een festival helemaal geschikt! Op Koningsdag kun je namelijk helemaal los gaan op de leukste festivals. Hou wel even goed de kaartverkoop van tevoren in de gaten, want je wilt je favoriete festival natuurlijk niet missen! Ben je benieuwd welke festivals er dit jaar op de planning staan? Dan zetten wij er even een paar voor jullie op een rijtje:

  • 538 Koningsdag: Breda
  • Kingsland Festival: Amsterdam
  • TIKTAK Kingsnight: Rotterdam
  • Supersized Kingsdag Festival: Best
  • Kralingse Bos Festival: Rotterdam
  • Kingsworld: Den Haag
  • Loveland van Oranje Festival: Amsterdam
  • Dancetour: Dordrecht

2. Ga op stap in de stad

Heb je zin in een feestje, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Kijk dan ook eens naar opties in je eigen stad. Er is bijna overal wel iets te doen tijdens Koningsdag, dus vast ook wel in jouw eigen woonplaats! Ga gezellig op stap met je vriendinnen in het oranje en have fun!

3. Bezoek een vrijmarkt

Heb je niet zo’n zin in een groot, druk festival, maar wil je wel iets leuks doen? Dan is het bezoeken van een vrijmarkt ook altijd super gezellig. Wie weet vind je nog een paar leuke, nieuwe spullen. Daarnaast kun je ook al je eigen oude spullen verkopen aan mensen die het misschien wel nodig hebben en verdien je zelf nog een beetje geld!

4. Maak er een gezellige dag van met vrienden of familie

Koningsdag is een nationale feestdag, waardoor veel mensen vrij zijn. Daarom is het wel zo leuk om het ook samen te vieren. Organiseer met je eigen vriendengroep of familie iets leuks als een spelletjes dag, een dagje weg of een andere activiteit. Op deze manier heb je toch een gezellige Koningsdag!

5. Een dagje op de boot

Koningsdag is naast een gezellige dag vol feest, ook een beetje het begin van de lente. Daarom is een dagje varen ook megagezellig! Lekker met je vriendinnen in de zon, met een muziek box en een koelbox vol hapjes en drankjes; de perfecte start van de lente!

Ready for Kingsday?

Nu weet je misschien wel wat je plannen zijn op Koningsdag, maar misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt dragen. Als je er nog niet helemaal over uit bent welke look je wilt rocken met Koningsdag, kijk dan even onder het kopje Koningsdag op onze website. Hier vind je alle oranje items uit onze collectie. Heb je alles gevonden? Helemaal leuk! Wij van team Uwantisell hopen dat jullie lekker uit je dak gaan op Koningsdag! Heb je leuke foto’s met je vriendinnengroep? Tag ons dan vooral op Instagram! Wij vinden dit namelijk altijd megaleuk om te zien! Pak al je favoriete festivals in de leukste outfitjes en het allerbelangrijkst; have fun!

   

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »