Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Vrolijke blouses voor de lente

Vrolijke blouses voor de lente

Door: Daphne Reacties: 0

Vrolijke blouses voor de lente

De lente komt eraan en dat betekend dat we binnenkort weer zonder jas naar buiten kunnen! Blousjes geven je outfit al snel een vrouwelijke touch en daarom zijn ze een leuke toevoeging aan je garderobe! Blouses kun je vinden in megaveel verschillende kleuren, printjes en pasvormen. Daarom hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd welke blouses leuk zijn om te combineren in de lente? Lees dan vooral verder!

1. Cropped blouse in verschillende kleuren

Het leukste aan de lente is natuurlijk dat alle vrolijke kleurtjes weer naar buiten komen. De bomen zijn weer groen, de bloemen komen weer uit, de lucht is blauw en alles is weer kleurrijk. Daarom houden wij er ook van om onszelf lekker kleurrijk te kleden! Een cropped blouse is echt perfect voor een heerlijk lente dagje. Omdat deze blouse een cropped model heeft, komen je vrouwelijke vormen supermooi uit. Ga voor een vrolijke kleur zoals roze, groen, geel, blauw of oranje of hou het lekker basic en classy met een zwarte of witte blouse.

   

 

2. Blouses met print

We blijven nog even hangen in de vrolijke kleurtjes, want ook blouses met print zijn helemaal trending dit seizoen. Ga voor een girly lookje met een bloemen- of stippen patroontje of ga juist voor een stoere look met een dierenprintje. Het leuke aan een blouse met print is dat je een basic outfit al snel op kunt fleuren. Welke print is jouw favoriet?

   

 

3. Mix & match met two piece sets

Als je het lastig vind om je blouse te combineren, hebben wij dé perfecte oplossing voor jou! Namelijk; een two piece set! Met deze set hoef je niet langer na te denken over wat je gaat dragen onder je blousje. Ga voor een lekker luchtige linnen set, een retro set met flare broek of een heerlijk warme velours set. Het leuke aan een two piece set, is dat je de items ook los kunt dragen. Zo heb je eigenlijk meteen al meerdere outfits in één klap!

   

 

4. Get dressed up met een blousejurk

Hou je van comfortabele kleding, waarmee je er toch stylish uitziet? Dan is een blousejurk een hele leuke optie! Met een blousejurk ben je met één item al heel classy gekleed. Draag er een riem bij en een paar hoge laarzen en je ziet er meteen uit alsof je heel veel moeite hebt gedaan. Daarnaast kun je een lange blouse ook leuk open dragen over een bikershort en een crop top. Je kunt dus meerdere kanten op met deze blouse in de lente!

      

 

5. Een blouse als jasje

In de lente avonden kan het nog wel iets frisser zijn. In dit geval is het handig om een iets dikkere blouse aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerblouse of een flanellen overhemd. Met deze blouse ben je nét een beetje warmer gekleed, maar zie je er nog steeds megaleuk uit.

   

 

Add to your collection!

Zoals je misschien wel hebt gelezen, zijn er genoeg leuke opties om een blouse te dragen in de lente. De blouse blijft eigenlijk altijd wel een goede basic om te hebben. Ben je nog op zoek naar een leuke blouse? Dan kun je die hier vinden. Vind je het leuk om nog meer outfit inspo te zien? Kijk dan zeker nog even op onze socials! Wij posten hier elke dag verschillende outfit inspo’s. See you there!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »