Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Two piece sets voor op het strand

Two piece sets voor op het strand

Door: Daphne Reacties: 0

Two piece sets voor op het strand

De zomer is weer in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je garderobe bij te werken met de nieuwste trends voor het strandseizoen. Een trend die we dit jaar veel zien zijn two piece sets. En wat is er nu handiger dan een setje waarbij je niet hoeft na te denken wat je bij elkaar moet dragen? Niks toch? We love it! Wij zetten onze favoriete two piece sets voor op het strand even op een rijtje voor jullie!

1. Cover-up setje met franjes: bohemian look

Op het strand zijn two pieces de perfecte keuze. Er zijn veel verschillende soorten two piece sets die perfect zijn voor een dagje strand. Zo kun je gaan voor een cover-up setje met franjes voor een heerlijk boho lookje. Zo kun je makkelijk over het strand lopen in stijl, terwijl je het niet te warm zult hebben. Je kunt dit two piece setje ook dragen als outfit als je dat leuk vind. Perfect voor een dagje naar de markt met een grote hoed, een zonnebril en een paar sandaaltjes. Hoe leuk?!

   

 

2. Mesh cover-up: perfect voor het festival seizoen!

Een andere optie voor een two piece voor op het strand is een mesh cover-up setje. Dit setje bestaat vaak uit een top en een broekje gemaakt van een doorschijnende stof. Hierdoor kun je dus nog steeds je favoriete bikini showen en hoef je deze niet te bedekken! Daarnaast is een mesh cover-up superleuk voor een zomer festival. Je kunt het topje apart dragen over een bikini top met een denim short of een lange rok met een paar cowboy boots. Zo heb binnen no-time een toffe festival outfit! Je kunt dus alle kanten op met een mesh cover-up set!

   

 

3. Cover-up strandjurkje: lekker makkelijk!

Ben je niet zo van de setjes? Dat is helemaal geen probleem, want er bestaan ook gewoon cover-up jurkjes! Er zijn genoeg jurkjes te vinden die je gemakkelijk over je bikini kunt dragen. Ga voor een strandjurkje met een matching print als die van je bikini of ga voor een leuk jurkje met franjes voor een bohemian look. Bij veel winkels worden er zelfs matching jurkjes verkocht bij je bikini of badpak, zo heb je toch nog een setje!

  

 

4. Mix & match met two piece sets

Het leuke aan het hebben van meerdere zomer setjes voor dames, is dat je alles met elkaar kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een toffe geprinte broek dragen met een top in dezelfde kleur. Wie weet vind je ook nog een zonnebril of waaier in dezelfde kleur en heb je binnen no-time een leuk zomer outfitje samengesteld!

   

 

5. Bikini sets met matching broek of rok

Bij Uwantisell verkopen we ook bikini’s die komen met een matching rokje of broekje. Deze hebben dan vaak dezelfde kleur of print als de bikini. Het leuke hieraan is dat je helemaal geen extra setje meer hoeft te scoren, deze zit er namelijk al gewoon bij! Zo kun je helemaal in style naar het strand en ben je net iets meer bedekt.

  

 

Ready for summer?

Als je op zoek bent naar een nieuwe strandoutfit, overweeg dan zeker een two piece set voor dames. Ze zijn stijlvol en comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor een dagje aan het strand. Of je nu gaat zonnen of een wandeling maakt langs de kustlijn, met een two piece set ben je altijd klaar voor de zomer! Neem zeker nog even een kijkje op onze website onder het kopje matchende sets, hier vind je de leukste setjes voor op het strand! Heb je iets leuks gevonden? Reken dan snel af voor 22:00 uur, dan zorgen wij dat je bestelling zo snel mogelijk ons magazijn verlaat en je deze morgen nog in huis hebt! Heb je toffe vakantiefoto’s op het strand? Tag ons dan zeker bij je nieuwe lookje op Instagram, wij vinden dit altijd megaleuk om te zien! Enjoy your summer babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »