Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Stylish in de gym – sport sets in verschillende kleuren

Stylish in de gym – sport sets in verschillende kleuren

Door: Daphne Reacties: 0

Stylish in de gym – sport sets in verschillende kleuren

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en wil je weer helemaal in style naar de sportschool? Dan hebben wij een aantal sport sets in de leukste kleurtjes voor je op een rijtje gezet! Zo kun je gemakkelijk kijken welke kleur jij het leukst vindt en wie weet scoor je je nieuwe sport set voor in de sportschool!

Rode sport sets

Rode sport sets zijn niet alleen opvallend, maar ze geven je ook een krachtige uitstraling tijdens het sporten. Of je nu gaat hardlopen of naar de sportschool gaat, een rode sport set laat zien dat je klaar bent om te knallen. Ga voor een rode sport legging met een sport bh voor een comfortabele fitness look. Hou je er meer van om je armen te bedekken? Dan kun je ook voor een sport vest gaan met duimgaten, hierdoor kun je nog steeds je oefeningen in de sportschool doen zonder je druk te maken over of je topje naar boven kruipt. Daarnaast kun je ook gaan voor een crop top met korte mouwen.

 

Groene sport sets

Kies voor een groene sport set als je een frisse en energieke uitstraling wilt. Groen is lekker opvallend en geeft je sport outfit zeker een vrolijke touch. Je kunt sport sets in veel verschillende tinten groen vinden. Ga voor neon groen voor een statement sportschool look of ga voor donkergroen voor een stoerdere look. Ook turquoise is een leuke optie! Ga voor een volledige set met een sport legging, een sport bh en een sport vest en je kunt ook alle items ook nog eens los dragen! Zo heb je meteen meerdere sport outfits in één klap.

 

Blauwe sport sets

Blauwe sport sets zijn er in veel verschillende tinten. Zo heeft een lichtblauwe sport set een hele andere vibe dan een donkerblauwe set of een fel blauwe sport set. Een blauwe sport set kun je altijd goed combineren met een witte of zwarte top. Blauw is een gezellig kleurtje en zal je zeker motiveren om met extra motivatie naar de sportschool te gaan!

 

Beige sport sets

Als je niet zo van opvallende kleuren houdt, is een beige sport set een hele goede optie. Met een beige sport set geef je je fitness outfit een classy en rustige uitstraling. Deze sets zijn perfect om bijvoorbeeld te dragen naar een yoga les. Ga voor een sport bh en een sport legging met wellicht een witte trui en je hebt een heerlijk sport lookje!

 

Bruine sport sets

We gaan nog even door op de neutrale tinten, want ook een bruine sport set is perfect voor de mensen die van minimalistische outfits houden. Combineer een bruine sport legging met een witte sport bh of andersom. Met een bruine sport set heb je alles in één en kun je alle kanten op!

 

Zwarte sport sets

Een goede basic die we natuurlijk niet kunnen vergeten is een zwarte sport set. Deze kun je namelijk met echt alle kleuren combineren. Een zwarte sport legging en een zwarte sport bh zijn beige items die je echt niet kunt missen in je gymwear collectie. Daarnaast kun je een zwarte sport legging ook gewoon lekker dragen als een chill outfitje.

 

Sport sets met print

We sluiten dit rijtje van sport sets af met een knaller, namelijk; sport sets met print! Hou jij wel van unieke lookjes en sta je graag in het middelpunt? Dan is een sport set met print écht iets voor jou. Deze sets zijn te vinden in verschillende kleuren en diverse prints. Ga voor een lange mouwen top met een sportlegging en je hebt meteen een heerlijk opvallend outfitje voor in de sportschool.

 

Get fit with us!

Kleurrijke sport sets zijn niet alleen een megaleuk voor in de sportschool, maar ook zeker een manier om je sportieve prestaties en motivatie te verbeteren. Of je nu kiest voor felle kleuren of juist neutrale kleuren, er is een kleur voor elke stemming en activiteit. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je weer in voor de sportschool en maak van elke workout een feestje! En maak je geen zorgen, als je je bestelling vandaag nog voor 22:00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat hij morgen al bij jou in huis is!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »