Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Stylish feesten met deze festival musthaves!

Stylish feesten met deze festival musthaves!

Door: Daphne Reacties: 0

Wat zijn nu écht de festival musthaves?

Het festivalseizoen komt eraan en de temperaturen stijgen! Wij zijn helemaal ready voor de zomer, maar wat zijn nu écht de festival musthaves voor dit festivalseizoen? Wij van team Uwantisell helpen je op weg, zo heb je binnen no-time alle festival musthaves ingepakt en ben je helemaal klaar om uren te dansen in de zon!

1. Een matching waaier met je outfit

Eén ding wat altijd van pas komt op de warme zomerdagen, is een waaier. Het leuke aan een festival waaier is dat je hem kunt matchen met je outfit. Er zijn eindeloos veel kleuren te vinden en zelfs de leukste printjes en details! Ga voor een effen kleurtje, een waaier met glitters of een tof retro printje. Met een waaier raak je niet oververhit en daarnaast is dit item gewoon een megaleuke accessoire!

    

 

2. Een geschikte tas

Een belangrijk onderdeel van het festival waar je naartoe gaat en die ook zeker thuishoort tussen de festival musthaves, is een festival tasje. Je wilt natuurlijk wel al je festival essentials op een veilige plek bij elkaar hebben. Een heuptasje, een crossbody tas of een klein portemonneetje, het komt allemaal goed van pas! Daarnaast zijn festival tasjes te koop in ontzettend veel verschillende stijlen, kleuren en printjes en met de leukste details. Heb je een stoere rave outfit aan? Ga dan voor een zwart heuptasje met studs of pimp je outfit met een neon tas! Eén ding is zeker, je zult voor elk festival wel een geschikt tasje vinden. Let wel op; festivals hebben vaak een bepaald formaat tasje wat mee mag het festivalterrein op. Lees dus altijd van tevoren even de voorwaarden voordat je die ene leuke tas koopt. 

   

 

3. Een gekke festival bril

Bij een warme zomerdag met veel zon, hoort natuurlijk ook een zonnebril! Het leuke aan een zonnebril is dat je deze ook vaak kunt matchen met je outfit. Elk montuur is anders en er zijn ontzettend veel verschillende kleuren. Hou je meer van gekke brillen? Dat is natuurlijk ook helemaal geschikt voor het festivalseizoen! Er zijn namelijk ook genoeg brillen te vinden met gekke details. Kijk bijvoorbeeld eens naar space brillen, brillen met kettinkjes of brillen met gekke vormen. De keuze is reuze en zonnebrillen is zeker een festival musthave!

   

 

4. Glitter steentjes als make-up look

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen; glitter steentjes voor op je gezicht. Glitter steentjes maken je festival lookje helemaal compleet! Je kunt glitter steentjes dragen in je haar, als oog look of op je lichaam. Vaak zijn er op festivals ook haar- en make-up artists aanwezig om je haar te vlechten of de glitter steentjes voor je aan te brengen. Wist je dat er ook glow in the dark stickers te koop zijn? Dus heb je binnenkort een indoor neon festival? Dan kun je die glow in the dark stickers goed gebruiken!

   

 

5. Glitter outfits

Een echte musthave voor eigenlijk elk festivalseizoen is een heerlijk glitter outfitje. Met een glitter outfit val je lekker op in de crowd met dansende mensen, of je nu op de dansvloer staat of buiten in de zon. Ga voor een glitter rokje met strass, een glitter set of een paar toffe glitter laarzen. Met deze outfit ben je zeker klaar voor het festival waar je naartoe gaat!

   

 

Alles gevonden?

Ben je na deze tips helemaal geïnspireerd en heb je helemaal zin in het festivalseizoen? Dat begrijpen wij helemaal! De festival musthaves die we in deze blog hebben genoemd kun je allemaal vinden op onze website. Neem dus zeker even de tijd om op onze website te scrollen en in de sfeer te komen met onze festival items uit onze collectie! Heb je een leuke outfit gescoord en heb je leuke foto’s gemaakt met je vriendinnengroep? Tag ons dan vooral even op Instagram, wij vinden dit altijd megaleuk om te zien!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »