Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Strapless top: elegant & chic

Strapless top: elegant & chic

Door: Daphne Reacties: 0

Strapless top: elegant en chic

Strapless tops zijn al een aantal jaar mega populair en ook dit jaar weer helemaal trending. Het leuke aan een strapless top is dat je deze op vrijwel elke manier kunt stylen. Er zijn mega veel strapless tops te vinden die je elegant en chic kunt stylen, maar ook zeker stoer of casual. Wij hebben een aantal strapless tops voor jullie op een rijtje gezet!

1. Basic strapless top

De aller makkelijkste strapless top die je elegant en chic kunt dragen is natuurlijk een basic strapless top zonder al te veel poespas. Deze tops zijn vaak gemaakt van zacht materiaal en af en toe zelfs nog een anti slip randje, waardoor ze niet zullen afzakken en je uren kunt dansen zonder je druk te maken. Je vind deze tops in veel verschillende kleuren, dus je kunt hem met elk ander item combineren! Ga voor een chique look met een pantalon of een matching blazer set. Als je meer bent van een girly look, kun je deze topjes ook dragen met een lange rok en een paar classy pump in dezelfde kleur als je top. Hoe leuk?!

   

 

2. Denim strapless top

Als je van een iets stoerdere look houdt, is een denim top waarschijnlijk écht iets voor jou! Deze tops geven je outfit nét een beetje iets extra’s. Draag deze tops met een pantalon voor een classy look of juist met een jeans in dezelfde kleur. Zo heb je weer een hele andere look en creëer je een toffe denim on denim look.

   

 

3. Strapless korset top

Eén van de favorieten op dit moment zijn toch wel de korset tops. Deze topjes laten je vrouwelijke vormen mooi uitkomen en houdt alles stevig op zijn plek. Deze tops zijn megaleuk te stylen met een lederlook broek, een cargo broek, een jeans of een pantalon. Ook skorts zijn perfect om onder deze tops te dragen! Korset topjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, dus er zal er gegarandeerd eentje zijn in jouw lievelingskleur! Amazing voor de zomer en het festivalseizoen!

   

 

4. Strapless glitter top

Hou je ervan om een beetje extra glamorous de deur uit te gaan? Dan is een strapless glitter top waarschijnlijk helemaal jouw ding! Draag deze glitter topjes met een matching blazer set voor een classy look of draag ze juist met een denim short en een paar biker boots voor een festival lookje. Anything is possible!

   

 

5. Wikkel top

Ook een wikkel top kun je gebruiken als strapless top. Deze topjes zijn eigenlijk alleen maar een lap stof die je zelf kunt knopen op de manier die je zelf leuk vind. Je kunt er daarom écht alle kanten mee op. Knoop deze topjes als een halter top, met een strik aan de voorkant of bedenkt zelf een ander leuk idee. Je kunt deze tops dragen met een pantalon, een cargo broek of een skort. It’s all up to you! Daarnaast zijn deze tops echt amazing voor het festivalseizoen. Wie weet vind je zelfs nog een waaier in dezelfde kleur als je strapless top!

 

Vind je perfect match!

Ben je na het lezen van deze blog helemaal geïnspireerd geraakt om een strapless top aan te schaffen en weet je precies welke bij jou stijl past? Dan kun je hier alle strapless tops vinden! Elegant en chic, stoer, casual, it’s all up to you!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »