Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Scoor een glitterjurk voor elke gelegenheid

Scoor een glitterjurk voor elke gelegenheid

Door: Daphne Reacties: 0

Scoor een glitterjurk voor elke gelegenheid

Glitterjurken; our favorite! Want wie houdt er nu niet van glitter? Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte glitterjurk te vinden, daarom hebben wij er een paar voor je uitgelicht! Ben je benieuwd welke glitterjurken er allemaal te vinden zijn? Lees dan zeker even verder & get inspired!

1. Party met een pailletten jurk

Een pailletten jurk is dé ultieme party dress! Doordat de jurk bedekt is in kleine pailletjes zul je stralen in de lichten op de dansvloer. Ga voor een sexy kort pailletten jurkje voor een avondje uit of pak juist helemaal uit door voor een lange galajurk met pailletten te kiezen. Ook voor de feestdagen zijn deze jurkjes perfect. Ga voor een oversized blousejurk met pailletten en je zult de hele dag heerlijk comfortabel zijn! Combineer een pailletten jurk met een paar killer heels voor de ultieme party look.

      

 

2. Classy met een lange galajurk

Met een gala feest wil je er toch wel op je allerbest uitzien. In dit geval is de lange gala jurk met glitters dé perfecte optie. Met een lange gala glitterjurk zul je zeker opvallen in de menigte en je zal gegarandeerd megaveel complimentjes krijgen! Ga voor een gala jurk met split, een lange gala jurk met pailletten, een one sleeve jurk of een jurk met open rug. Eén ding is zeker; met een lange glitter gala jurk zul je er op allermooist uitzien! En heb je binnenkort een bruiloft? Dan kun je deze jurk gewoon nog een keertje aan!

   

 

3. Be sexy met een kort uitgaansjurkje

Naast de mooiste lange gala jurken, zijn er ook sexy korte glitterjurken. Deze jurkjes komen eigenlijk altijd wel van pas. Ga voor een korte glitterjurk met spaghettibandjes voor een avondje uit of ga voor een one sleeve glitterjurk voor een iets chiquer event. Ook als je liever je armen bedekt zijn er korte glitterjurken te vinden. Er zijn namelijk gewoon korte sexy glitterjurkjes met lange mouwen! Er is dus zeker voor elke gelegenheid iets te vinden!

     

 

4. Festival ready met een fishnet jurkje

Heb je je festival outfit al compleet, maar wil je nét nog een beetje extra glitter toevoegen? Dan is een fishnet jurkje met strass steentjes een hele toffe optie om aan te schaffen! Dit jurkje is bedekt in glitter steentjes, maar is ook compleet doorschijnend. Doordat het jurkje doorschijnt, kun je nog steeds je festival outfit zien die eronder zit. Draag dit jurkje met een basic jurkje, een biker short en crop top of een stoere denim short. Pak je bikerboots, je buckethat, je zonnebril en waaier en je bent helemaal festival ready!

      

 

5. Stand out met een metallic jurk

We blijven nog even in de festivalsfeer, want ook met een metallic jurk zit je helemaal goed in deze hoek! Het leuke aan deze jurken is dat je ze ook kunt dragen als top of als rok. Deze look kun je creëren door er een oversized T-shirt over te dragen of een skort of short. Zo heb je meteen meerdere looks gemaakt met één jurk, hoe leuk?! Daarnaast zijn er genoeg andere metallic items te vinden waarmee je kunt mixen & matchen. Kijk bijvoorbeeld eens naar metallic cowboylaarzen, metallic tasjes, metallic waaiers of andere metallic accessoires!

   

 

Found your perfect dress?

Ben je helemaal head over heels met één van deze glitterjurken? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben we speciaal voor jullie een glitterjurkjes categorie op onze website staan. Deze vind je hier. Neem dus zeker even snel een kijkje en wie weet vind je de perfecte glitterjurk voor elke gelegenheid. Heb je een beetje extra inspiratie nodig? Kijk dan ook vooral op onze socials, wij posten hier namelijk elke dag outfit inspo’s! Deel ook zeker al jullie foto’s op Instagram en tag ons in je post, dit vinden wij altijd superleuk om te zien! Get glamorous babes!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »