Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Pretty in pink voor Valentijn!

Pretty in pink voor Valentijn!

Door: Daphne Reacties: 0

Pretty in pink voor Valentijn!

Valentijnsdag komt eraan en daarom is het natuurlijk altijd leuk om er een beetje extra mooi uit te zien! Daarom hebben wij een aantal roze items voor Valentijn op een rijtje gezet. Van roze jurkjes tot aan roze accessoires, we hebben een aantal favorietjes voor jullie samengesteld! Lees dus snel verder om inspiratie op te doen voor roze outfitjes.

1. Roze jurkje

Met een roze jurkje op Valentijn zit je eigenlijk altijd goed, vooral als je op date gaat! Ga je uit eten met je date? Dan is een jurkje in het roze echt perfect! Je kunt roze jurkjes vinden in het lang, in het kort, met lange mouwen of met korte mouwen. Van sexy korte jurkjes tot classy lange jurken, je vindt gegarandeerd een geschikte outfit voor Valentijnsdag!

 

2. Roze top

Ook met een roze top zit je vrijwel altijd goed met Valentijn. Crop tops, blazers of truien, je vindt het allemaal in het roze! Combineer een roze top met een jeans voor een casual look of combineer het juist met een rokje of een pantalon voor een nette look.

 

3. Roze broek

Een roze broek is megaleuk om te combineren met witte items voor Valentijn! Ga je naar de film of een dagje weg? Dan is een zachte, roze broek geweldig om te combineren met een witte blouse en wat roze accessoires. Zo ben je helemaal in style en toch heerlijk comfortabel!

 

4. Roze blouse

Hou je ervan om er altijd netjes uit te zien? En heb je iets speciaals op de planning voor Valentijnsdag? Dan is een roze blouse zeker een goede optie! Combineer een roze blouse met een pantalon en een tasje in dezelfde kleur en je date outfit is helemaal af! Een andere optie is om een lange blouse te dragen als blousejurk met matching lange laarzen, super sexy!

   

 

5. Roze accessoires

Als je niet zo van roze houdt of het subtiel wil houden, zijn roze accessoires ook super schattig voor Valentijn. Met een roze tasje, een roze haarband of roze laarzen kom je al een heel eind! Combineer deze items met een wit jurkje of een witte blouse voor een schattige Valentijn look.

 

Ready for Valentine’s day?

Ben jij klaar voor je date en ben je geïnspireerd door deze outfit inspo? Dan kun je hier een kijkje nemen bij al onze Valentijn items! Scoor jouw nieuwe look vandaag nog voor 22:00 uur en je ontvangt je nieuwe outfit morgen al in huis! Surprise your date!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »