Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Najaarsfashion: Ontdek de mooiste herfst outfits!

Najaarsfashion: Ontdek de mooiste herfst outfits!

Door: Daphne Reacties: 0

Najaarsfashion: Ontdek de mooiste herfst outfits!

Het moment waar velen van ons misschien naar uitkijken is eindelijk hier: de herfst! De temperaturen zakken, de bladeren veranderen van kleur en we mogen weer gezellige, warme kleding uit de kast trekken. In deze blog nemen we je mee in een selectie van heerlijk comfortabele herfstoutfits. Van truien die voelen als een warme knuffel tot jassen die je beschermen tegen de koude wind, we hebben alle herfst looks voor jou op een rijtje gezet!

1. Warme truien

Truien houden je heerlijk warm op een frisse herfstdag. Kies voor zachte gebreide truien in tinten zoals warm bruin, diep groen of roestig oranje. Combineer een oversized trui met een skinny jeans voor een casual look. Of ga voor een trui met een leuke print om je outfit een beetje op te fleuren. Wil je je look met een oversized trui iets vrouwelijker maken? Dan kun je een trui heel leuk combineren met een short, een panty en een paar lange laarzen.

   

 

2. Herfst jassen

Een goede herfstjas is een absolute must have in je herfst garderobe. Kies voor een lange trenchcoat voor een classy uitstraling of ga voor een stoere leren jas die je outfit een edgy twist geeft. Voor de dagen dat de regen met bakken uit de lucht valt, is een waterdichte regenjas je beste vriend. Combineer je jas met een sjaal in bijpassende kleuren voor een extra beetje warmte én stijl.

   

 

3. Comfy vesten

Vesten zijn perfect voor die dagen waarop het weer onvoorspelbaar is. Draag een gebreid vest over een basic top voor een gelaagde look. Ga voor vesten in herfsttinten zoals donkergroen, bordeauxrood of okergeel. Ga voor een spencer, bodywarmer of een oversized vest dat je om je heen kunt slaan als een grote deken. Comfortabel en in style, wat wil je nog meer?

   

 

4. Lange mouwen tops

De herfst brengt niet alleen regenachtige dagen, wind en vallende bladeren, maar ook een perfect excuus om je favoriete lange mouwen tops uit de kast te halen! Lange mouwen tops zijn perfect om een outfit met laagje te creëren. Ga voor een simpele basic longsleeve in neutrale kleuren voor een makkelijke look die je kunt combineren met verschillende broeken of rokken. Draag er een vest, trui of jas overheen voor een beetje extra warmte en maak je look compleet met een paar enkellaarsjes.

     

 

5. Shorts in de herfst

Wie zegt dat shorts alleen voor de zomer zijn? Combineer je favoriete shorts met een dikke panty voor warmte en stijl. Voeg een paar kniehoge laarzen toe om je benen te beschermen tegen de kou en tegelijkertijd een classy touch aan je outfit toe te voegen. Een oversized trui en een lange jas maken deze té schattige combinatie helemaal af.

    

 

Feeling inspired?

Deze tips zijn ideaal om je warm te houden en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien! Of je nu kiest voor een gebreide trui, een chique jas, een comfortabel vest of een combinatie van shorts met panty en laarzen, herfst looks biedt eindeloze mogelijkheden om de leukste outfits te creëren. Geniet van het seizoen en laat je stijl stralen, zelfs op de meest regenachtige dagen. Happy herfst!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »