Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Mix & match met two piece sets

Mix & match met two piece sets

Door: Daphne Reacties: 0

Mix & match met two piece sets

Het kan wel eens lastig zijn om je kleding items te combineren. Met een two piece set zul je dit probleem niet meer hebben! Two piece setjes komen altijd in een set van twee items; een top en een short, een top en een broek, een top en een rok, een blazer en een broek, noem maar op! In deze blog lees je welke two piece sets je kunt vinden, maar ook hoe je ze met elkaar kunt mixen en matchen! Lees dus zeker even verder om geïnspireerd te raken!

1. Blazer sets in verschillende kleuren

Een blazer set kun je dragen bij veel verschillende gelegenheden. Of je nu een meeting hebt, een lunch, een sollicitatie of een andere gelegenheid; een blazer set komt altijd wel van pas! Deze sets komen in sets van twee items; een blazer en een pantalon, een blazer en een rok of een blazer en een short. Je kunt de two piece set dragen als set, maar ook apart. Draag bijvoorbeeld een oversized blazer op een baggy jeans of een cargo broek en dan heb je meteen een hele andere look als dat je hem op een pantalon draagt.

   

 

2. Naar het strand met boho sets

Ben je al net zo excited voor de zomer als wij? Dat begrijpen wij helemaal! Met een boho set kun je de zomer perfect doorbrengen! Ga voor een gehaakte set, een set met ruffles of een set met franjes en je bent helemaal klaar voor de hoge temperaturen. Deze setjes kun je vinden in minimalistische, neutrale kleuren, maar ook in hele toffe felle kleuren. Daarnaast zijn deze sets ideaal voor een festival. Draag een gehaakte top op een denim short en maak je outfit compleet met allerlei andere boho accessoires. Op deze manier heb je binnen no-time een complete boho outfit!

   

 

3. Vintage vibes & retro prints

Tegenwoordig zijn de felle kleuren en prints van vroeger weer helemaal terug. Kijk maar eens naar alle retro prints op flare broeken en crop tops. Deze two piece set kun je met megaveel andere items combineren, doordat er zo veel kleuren in zitten. Zo kun je alle kanten op en kun je met één set veel verschillende outfits creëren.

   

 

4. Comfy met plissé sets

Ben je in de mood voor een comfortabele, maar modieuze two piece set? Dan is een plissé set een hele goede optie! Met een two piece set zie je er in één klap heel classy en put together uit. Daarnaast kun je ook deze items apart combineren. Combineer een gekleurde plissé broek met een basic crop top of een basic plissé blouse op een casual jeans. Zo heb je weer een hele andere look!

   

 

5. Klaar voor de zomer met mousseline setjes

Als je de zomer wilt spenderen in een comfortabele set, is een mousseline set écht iets voor jou. Deze sets hebben een heerlijk zacht stofje, waardoor je zeker comfy zult zijn! Deze sets zijn perfect voor een festival, een dagje strand of een andere leuke zomer activiteit. De mousseline setjes komen in een set van een short en een top of een short met een blouse.

   

 

Combineren met je bestie

Heb je binnenkort een festival of een ander leuk feestje samen met je vriendinnen? Dan kun je ook de two piece set splitten en er samen een matching outfit van maken. Hoe leuk is het als je samen dezelfde print aan hebt en helemaal matchy met je bestie naar een feestje kunt gaan? We love it! Bekijk hier alle two piece sets om mee te mixen en matchen en wie weet vind je jouw perfect match!

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »