Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Mix & match carnaval kostuums

Mix & match carnaval kostuums

Door: Daphne Reacties: 0

Mix & match carnaval kostuums

Het is alweer bijna tijd voor één van de leukste feestjes van het jaar; carnaval! Natuurlijk zijn er genoeg kostuums te vinden, maar hoe kan je nu écht origineel zijn? Je kunt in dit geval zelf een thema bedenken en hier vervolgens allemaal items voor scoren die je bij elkaar kunt dragen, oftewel; mixen en matchen! In deze blog gaan wij je meenemen door een aantal leuke thema’s die je kunt gebruiken als inspiratie. Wie weet vind je iets leuks en vier je carnaval in een mega originele outfit!

1. Piraat

Piraten kostuums komen altijd wel van pas, of het nu voor een thema feestje is, voor carnaval of voor Halloween. Daarom hebben wij een aantal items op een rijtje gezet waarmee je dit kostuum zelf samen kunt stellen, wellicht heb je zelfs al een aantal items zelf in je kast!

Pak een rokje, een skort of een kort broekje en combineer deze met een oversized blouse. Heb je geen blouse? Dan kun je ook gewoon een oversized T-shirt gebruiken. Draag hier overheen een korset en voeg een fishnet panty toe. Om het piraten kostuum helemaal compleet te maken, moet je natuurlijk niet alle accessoires vergeten. Kies de leukste en stoerste gouden bodychains en voeg megaveel kettingen toe. Als kers op de taart, vergeet niet een sjaaltje of piraten hoed op je hoofd! Is het kouder dan verwacht? Dan kun je er natuurlijk altijd een leren jasje en een paar lange laarzen of biker boots bij dragen.

 

2. Golddigger

Als je voor een grappig thema wilt gaan, is een golddigger perfect! Deze outfit bestaat natuurlijk uit allemaal gouden items. Het maakt bij deze outfit eigenlijk niet uit wat voor gouden items je kiest, als het maar goud is.

Ga bijvoorbeeld voor een metallic gouden broek met een gouden glitter top of ga voor een glitter rokje met een basic top en gouden accessoires. Een gouden kroontje, helm, pet, buckethat of haarband maakt de look helemaal compleet! Wie weet vind je zelfs nog gouden glitter laarzen of een gouden tasje!

 

3. Safari thema

Ook als je van een stoere look houdt, zijn er genoeg items te vinden waarmee je een toffe look kan creëren. Ga bij een safari thema voor een jurkje of topje met een dierenprint en combineer het met een basic broekje of rokje. Ook een panterprint panty is geweldig voor onder een print jurkje. Bij deze look draait het ook weer allemaal om accessoires. Draag een hoedje met print of een haarband en een matching tasje met stoere boots en je bent klaar voor de jungle!

 

4. Leger thema

We blijven even in het stoerdere thema, want ook een kostuum in leger thema is hiervoor perfect! Draag een cargo broek in een groene kleur en combineer hem met een zwarte top. Combineer het met een camouflage print bucket hat en je hebt je leger look eigenlijk al af. Ook een camouflage print jumpsuit of playsuit is ideaal, dan ben je meteen klaar! Of wat dacht je van een cargo short? Zoals je ziet zijn er voor dit thema kostuum megaveel opties om te combineren.

 

5. Cheerleader thema

Als je voor een schattig thema wilt gaan, is een cheerleader thema perfect! Ga voor een cheerleader pakje en mix en match met verschillende lange sokken en pompons. Ook een elfjes kostuum is megaleuk om te mixen en matchen, er zijn namelijk elven vleugels in verschillende kleuren zodat je kunt matchen met je vriendinnen groep! Ook een sprookjes thema is dus megaleuk om te dragen met je vriendinnen!

 

Welk thema kies jij?

Voel je je met deze items helemaal geïnspireerd om zelf een toffe carnavals look samen te stellen? Dan vind je hier al onze mix- en match items. Neem dus snel een kijkje en wie weet scoor jij je nieuwe mix & match thema kostuum. Veel plezier met carnaval en feest erop los!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »