Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Matching Halloween kostuums: sets voor jou en je vriendinnen!

Matching Halloween kostuums: sets voor jou en je vriendinnen!

Door: Daphne Reacties: 0

Matching Halloween kostuums: sets voor jou en je vriendinnen!

Halloween komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je spooky side te laten zien. Als je dit jaar iets bijzonders wilt doen en écht uit wilt pakken met een kostuum, waarom zou je dan niet gaan voor matchende kostuums met je vrienden, familie of lover? Bij Uwantisell hebben we een geweldige collectie Halloween kostuums om uit te kiezen, en we hebben ze gegroepeerd in enkele populaire thema's: duivels, skeletten, clowns, heksen en bruiden. Hier zijn wat eenvoudige en fantastische ideeën om je Halloween dit jaar extra speciaal te maken!

1. Duivels

Duivels zijn altijd erg populair met Halloween! Ga voor rode en zwarte outfits met een drietand en hoorns om je duivelse kant te laten zien. Bij Uwantisell hebben we duivelse kostuums voor heel jouw vriendinnen groep! Combineer je outfits met rode gezichtsverf en lenzen voor een complete look. Wil je wel verkleed als duivel, maar wil je niet helemaal in kostuum? Kijk dan eens naar duivels accessoires, hier kom je ook een heel eind mee! 

   

 

2. Skeletten

Skelet kostuums zijn perfect voor alle meiden die houden van opvallen. Kies voor een skelet kostuum met neon kleuren, gouden accenten of ga voor een cyber skelet. Je vindt deze kostuums in allerlei kleuren, dus er is voor iedereen wel iets te vinden! Voeg wat glow in the dark nep tattoos toe en je look voor Halloween is helemaal af! Het fijne aan deze kostuums is dat je het zeker niet koud zult hebben.

   

 

3. Clowns

Clowns zijn altijd een Halloween favorite, vooral als je je kostuum kunt matchen met je vriendinnen. Ga voor een psycho clown jurk, two piece of een bebloede clown. Daarnaast kun je ook jokers vinden. Voor een extra toffe outfit kun je ook nog eens rode of bebloede lenzen toevoegen en wellicht een pruik. Voeg enge make-updetails toe zoals rode neuzen en enge glimlachen en je Halloween look is helemaal compleet!

   

 

4. Heksen

Heksen zijn altijd een tijdloze favoriet op Halloween, of je nu jong bent of oud. Kies voor lange, zwarte gewaden en puntige hoeden voor een klassieke heksenlook. Voeg wat groene make-up toe, samen met een bezem en een pruik en je bent helemaal klaar voor je favoriete Halloween party! Ga voor een heksen kostuum met sterren, een fluwelen kostuum of een kort heksen kostuum, it’s all up to you!

   

 

5. Bruiden

Als je een leuke girly look wilt dragen op Halloween, kun je gaan voor de matchende bruid kostuums. De witte jurken met modder, bloed en scheuren zorgen voor een spookachtig effect. Voeg een pruik toe en enge lenzen en je Halloween kostuum is super spooky!

   

 

Found your matching costumes?

Bij Uwantisell hebben we alle kostuums en accessoires die je nodig hebt om jouw Halloween onvergetelijk te maken. Het beste van alles is dat onze kostuums comfortabel zijn, zodat je de hele nacht kunt dansen en feesten. Ook als het koud is, kun je genoeg extra accessoires vinden om je look warmer mee te maken! Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze website, kies je favoriete kostuums en maak je klaar voor een griezelig leuke Halloween! Bestel jullie matchende kostuums vandaag nog voor 22:00 uur. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling morgen al in huis is zodat je samen met je vriendinnen Halloween kunt vieren!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!