Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Koningsdag outfits in verschillende stijlen, welke stijl past bij jou?

Koningsdag outfits in verschillende stijlen, welke stijl past bij jou?

Door: Daphne Reacties: 0

Koningsdag outfits in verschillende stijlen, welke stijl past bij jou?

Op Koningsdag wil je natuurlijk alles uit de kast trekken en in je leukste outfit naar je favoriete festival, maar welke stijl past er eigenlijk bij jou? Ga je voor een festival lookje, een casual outfit of juist een mega classy look? Wij zetten een aantal outfits op een rijtje, zodat je gemakkelijk kunt beslissen welke stijl bij jou past.

1. Casual

Een casual look is op een feestdag als Koningsdag altijd goed. Je kunt er namelijk nog megaveel extra items aan toevoegen zoals oranje accessoires, een oranje hoedje of een oranje zonnebril. Draag een basic jeans met een oranje topje en voeg er de gewenste accessoires aan toe en je bent helemaal ready voor Kingsday!

 

2. Festival

Op Koningsdag is er altijd genoeg te doen, zoals bijvoorbeeld een festival pakken of op stap gaan. Daarom is een oranje outfit in festival stijl helemaal perfect! Pak je favoriete cargo shorts en een crop top en je bent klaar om te feesten! Maak de look helemaal compleet met een paar biker boots en een oranje waaier. Ook fishnet items zijn ideaal voor een festival!

 

3. Girly

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar een iets meer girly outfit. Zo heb je oranje rokjes, oranje ruffle topjes of oranje jurkjes voor Koningsdag. Met een paar oranje sieraden maak je de look helemaal af en zul je zeker klaar zijn voor deze geweldige feestdag!

 

 

4. Urban

De streetstyle outfits zijn weer helemaal trending en daarom gaan wij ook zeker lekker mee met deze trends! Draag een camouflage rokje met een fel oranje topje en je urban look is perfect voor Koningsdag. Ook met een cargo broek kun je eindeloos combineren. Draag er een paar sneakers bij en je kunt de hele dag dansen zonder pijn in je voeten!

 

 

5. Classy

Last, but not least; de classy outfitjes. Deze look is perfect voor de meiden die houden van een chique look. Ga voor een blousje met een skinny jeans met een paar killer heels en je classy look is compleet! Maak de Koningsdag outfit helemaal af met een oranje diadeem of zonnebril.

 

 

Voor welke look ga jij?

Heb je een duidelijker beeld gekregen van welke stijl er bij jou past? Dan kun je hier alle lookjes shoppen die we voor je op een rijtje hebben gezet! We hebben zelfs de prijs al voor je uitgerekend, alles wat je hoeft te doen is de items in je winkelmandje stoppen en jouw oranje Koningsdag outfit is compleet!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »