Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Koningsdag Musthaves

Koningsdag Musthaves

Door: Daphne Reacties: 0

Koningsdag musthaves

Koningsdag, één van de leukste themafeestjes van het jaar. Maar welke items zijn nu écht een musthave voor dit jaar? Wij zetten de leukste items voor jullie op een rijtje. Helaas is het niet elk jaar een zonnige feestdag en kunnen we soms ook een beetje regen verwachten, maar ook daar hebben we aan gedacht! Dus ben je benieuwd naar de musthaves voor Koningsdag en wil je geïnspireerd raken? Lees dan zeker even verder!

1. Oranje top

Met een oranje top zit je eigenlijk altijd goed voor een Koningsdag outfit. Voor elke gelegenheid is namelijk wel een geschikte top te vinden! Ga je een dagje feesten op een festival? Ga dan voor een bodysuit, een oversized T-shirt of een blouse en je hoeft je geen zorgen te maken of je topje omhoog kruipt!

   

 

2. Oranje zonnebril

Koningsdag is, naast dat het gewoon een gezellige feestdag is, ook een beetje het begin van de lente. Daarom komt een zonnebril altijd goed van pas, helemaal in het oranje! Oranje brillen maken je outfit helemaal compleet en beschermen ook nog eens je ogen tegen de zon. Ben je bang dat je je oranje bril kwijt raakt tijdens het dansen? Maak dan gebruik van een brillenkoordje, zo blijft je zonnebril de hele dag gewoon om je nek hangen!

 

 

3. Oranje tasje

Op Koningsdag is het wel zo handig om een tasje bij je te hebben voor al je Kingsday essentials. Bewaar je tickets, zonnebril, zonnebrand en schmink in je oranje tasje en je hoeft de hele dag niet na te denken over je spullen!

   

 

4. Oranje sieraden

Wil je er écht helemaal voor gaan op Koningsdag? Ga dan eens op zoek naar een paar oranje sieraden. Met deze accessoires ben je van top tot teen in het oranje samen met je oranje outfit. Of wat dacht je van rood, wit, blauwe oorbellen? Superleuk!

 

5. Oranje blazer of jasje

In Nederland is het vaak niet zo heel mooi weer, maar ook daar hebben wij over nagedacht! Het is handig om van tevoren goed te kijken naar de weersverwachting, dan kun je namelijk nog een blazer of jasje aanschaffen. Zo kun je ook met iets minder weer gewoon naar een leuk festival of een andere activiteit.

   

 

6. Oranje waaier

Is het wel gewoon mooi weer en is de zon volop aan het schijnen? Of ga je naar een nachtfeestje waar het lekker vol staat met mensen? Dan komt een oranje waaier goed van pas! Zo raak je niet oververhit en kun je lekker blijven dansen.

 

 

7. Oranje pet of hoedje

Van oranje accessoires kun je op Koningsdag nooit genoeg hebben. Daarom komen ook petjes en hoedjes altijd goed van pas. De zon blijft lekker uit je ogen en heb je een bad hair day? Dan kun je gewoon een leuke bucket hat dragen!

   

 

8. Rood, wit, blauw outfit

Is oranje niet zo jouw kleur maar wil je wel helemaal in thema gaan op Koningsdag? Dan is rood, wit, blauw ook een leuke kleurencombinatie om te dragen op Koningsdag. Desnoods met een paar oranje accessoires, zo ben je helemaal gekleed als de Nederlandse vlag!

   

 

9. Oranje pak

Wil je er écht helemaal voor gaan op Koningsdag? Dan is een oranje pak een échte musthave! Zo hoef je niet na te denken over een outfit en ben je ook helemaal in thema! Ga voor een blazer set, een oranje two piece of een heerlijk comfy huispak.

   

 

10. Mix & match outfit

Hou je niet van al die gekke kleding en teveel oranje? Ga dan gewoon voor een leuke mix & match outfit. Draag een paar oranje sneakers of een oranje haarband met een all black outfit en je zult nog steeds opvallen. Met een mix & match outfit kom je ook al een heel eind en helemaal in je eigen stijl!

Outfit gevonden?

Ben je helemaal geïnspireerd door dit lijstje met oranje outfits voor Koningsdag? Trek dan snel jouw favoriete oranje outfitje aan en get ready to party! Heb je een leuk item gescoord uit onze oranje collectie? Tag ons dan vooral ook in jullie Instagram foto’s, wij vinden het megaleuk om jullie in onze items te zien! Happy Kingsday!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »