Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Klaar voor het festivalseizoen met deze leuke bodysuits!

Klaar voor het festivalseizoen met deze leuke bodysuits!

Door: Daphne Reacties: 0

Klaar voor het festivalseizoen met deze leuke bodysuits!

Het festivalseizoen is van start gegaan en wij zijn er al helemaal klaar voor! Misschien heb je je outfit al ready, maar wij zetten voor jullie toch nog even een aantal styling tips met een paar toffe statement bodysuits op een rijtje!

1. Creëer een sexy look met een bodysuit met cutouts

Hou je van een uitdagende, vrouwelijke look en vind je het leuk om een beetje huid te laten zien? Dan is een bodysuit met cutouts waarschijnlijk écht iets voor jou! Met deze bodysuits kun je veel verschillende looks creëren. Draag er een cargobroek onder voor een stoere look of draag er een rokje met een paar hoge laarzen onder voor een girly lookje.

   

 

2. Ga voor een classy look met een kanten bodysuit

Ook als je van een classy look houdt, zijn er diverse bodysuits te vinden. Draag een kanten bodysuit met een bh en een jeans voor een casual look. Als je helemaal wilt uitpakken en een avondje gaat stappen met je vriendinnen, is het ook leuk om een kanten bodysuit te dragen met een rokje, een paar sparkly sieraden en een paar killer heels. Zo heb je binnen no-time een day to night look gecreëerd!

   

 

3. No worries met een shaping bodysuit

Een shaping bodysuit is amazing voor een festival. Draag deze bodysuit met een short en een toffe bodychain met een paar biker boots en je hebt meteen een heerlijk rave outfitje. Heb je een jurkje dat je wilt dragen, maar voel je je toch niet helemaal op je gemak? Dan kun je een shaping bodysuit ook perfect dragen, op deze manier zul je je de hele dag comfortabel voelen en zal je jurkje goed blijven zitten.

   

 

4. Lekker makkelijk met een basic bodysuit

Als je niet van te veel details en gekke printjes houdt, zijn er ook genoeg basic bodysuits te vinden in megaveel verschillende kleurtjes. Ga voor een bodysuit met een diepe V-hals of juist een bodysuit met turtleneck, it’s all up to you! Draag een basic bodysuit met een statement broek zoals een glitter broek of een broek met print en je hebt meteen een hele andere look. Ga jij voor een vrolijke, felle kleur of hou je het gewoon bij zwart, wit of beige?

   

 

5. Val op in de menigte met een bodysuit met print

Ben je juist wél van de gekke printjes en opvallende kleurtjes? Dan zijn er voor jou natuurlijk ook hele leuke bodysuits te vinden. Hou je van een retro printje? Draag deze bodysuit dan met een flare broek of een simpele jeans voor een lekker old school lookje. Hou je van dierenprint? Draag deze bodysuit dan met een lederlook broek en een paar sneakers voor een stoere look. Hou je toch meer van een bloemenprintje? Dan kun je een schattige look samenstellen door er een rokje of een skort bij te dragen met een paar cowboylaarzen. Voor welke look ga jij?

   

 

Op zoek naar een statement bodysuit?

Voor een festival is een bodysuit natuurlijk helemaal perfect. Je hoeft je niet druk te maken of je shirtje uit je broek schiet tijdens het dansen en het is makkelijk te combineren met veel andere kledingstukken. Ben je geïnspireerd en heb je helemaal zin om een nieuwe look te creëren met een statement bodysuit? Dan kun je die natuurlijk vinden in onze collectie. Als je je nieuwe bodysuit vandaag voor 22:00 uur besteld, heb je hem morgen al in huis! Have fun op jullie favoriete festivals babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »