Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
How to style: skorts

How to style: skorts

Door: Daphne Reacties: 0

How to style: skorts

Welke skort past bij jou?

De zomer komt eraan en dat betekent tijd voor rokjes! Natuurlijk zijn rokjes altijd hot and happening, maar wat dacht je van een skort? Een skort is een rokje met een broekje erin verwerkt. Dat is natuurlijk megahandig voor een festival, zo kun je urenlang dansen zonder je zorgen te maken of je rokje omhoog kruipt. De skorts uit onze collectie zijn daarnaast op ontzettend veel manieren te stylen. Daarom hebben wij voor jullie even een paar populaire skort stylen op een rijtje gezet. Dus ben je niet zo handig met het combineren van kledingstukken en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Dan zijn wij hier om je een handje te helpen! Natuurlijk is dit blog ook gewoon leuk om te lezen als je een beetje extra inspiratie op wil doen.

1. Geplooide skort stylen met verschillende kleuren

Wellicht heb je deze skort wel voorbij zien komen op TikTok; de geplooide skort! Dit is namelijk écht een favorietje van onze klanten en ze worden overal gedragen, voornamelijk op festivals! Deze skorts hebben we laten produceren in megaveel verschillende kleurtjes, waardoor ze eigenlijk met elk ander item te stylen zijn! Creëer een stoere look met een paar bikerboots en een croptop voor een toffe festival look. Pak je waaier en je zonnebril en je bent helemaal ready voor jouw favoriete festival! is het iets kouder? Draag er dan een denim jasje overheen, zo ben je toch nog een beetje warm. Wil je juist voor een girly look gaan? Dan kun je deze skort stylen met een blouse of een body. Combineer de look met een paar overknee laarzen of een paar sandaletten en laat op deze manier je vrouwelijke kant zien. Een paar shiny oorbellen of een tasje in dezelfde kleur als je skort kunnen je look helemaal af maken!

   

 

2. Skort met sparkly details stylen

Glitter & glamour is natuurlijk iets waarvan je altijd genoeg in je kast moet hebben! Heb je onze sparkly skorts al gezien? Deze skort kun je op veel manieren stylen! Pak je favoriete uitgaanstopje en combineer je outfit met een paar killer heels. Met deze look ben je helemaal ready voor een avondje stappen met je vriendinnen! Het leuke aan deze skorts is dat je je oorbellen kunt matchen met de strass steentjes die aan je skort hangen. Zo komt je look helemaal samen en heb je binnen no-time de perfecte uitgaanslook samengesteld! Deze skort is dus écht een absolute musthave in je garderobe als je houdt van een feestje!

   

 

3. Overslag skort in verschillende materialen stylen

Voor een festival wil je vaak een rokje dat een beetje mee zwiert tijdens het dansen. Dat kun je ook heel goed doen met een glitter skort. Maar er zijn ook altijd gelegenheden waar je iets netter gekleed moet zijn of misschien voor een andere look wilt gaan. Bij een skort denk je vaak gelijk aan de zomer, maar denk eens aan een lederlook skort; deze kun je ook dragen op de koudere dagen! Style deze skort met een coltrui, een blazer, een panty en een paar overknee laarzen en je bent alsnog heerlijk warm.

   

 

4. Basic skort stylen met een statement top

Basics zijn altijd fijn om in je kast te hebben. Een basic skort kun je namelijk altijd op heel veel verschillende manieren dragen. Style deze skort met een statement top zoals een roze blouse, een blauwe body, een geprinte top of een paar over the top laarzen voor een lekker opvallend lookje. Deze look is perfect voor een festival en daarnaast ook gezellig voor de zomer! Hou je meer van een basic lookje? Dan kun je deze skorts ook ontzettend leuk stylen met een andere basic kleur zoals wit, bruin of zwart. Zo houd je je outfit lekker neutraal en clean zonder al teveel gekke details. Je kunt met een basic skort dus écht alle kanten op!

   

 

5. Denim on denim look met een jeans skort

Last, but not least een oude trend die weer helemaal terug komt, namelijk; denim on denim! Ga voor een jeans skort met een spijkerjasje voor een volledige denim look. Wil je écht helemaal uitpakken? Dan kun je op onze website zelfs jeans laarzen vinden! Draag er een basic topje op of juist een lekker fel kleurtje. Combineer deze look met een gekleurd tasje of een denim buckethat, accessoires maken je look namelijk altijd helemaal compleet!

   

 

Feeling inspired?

Ben je na het lezen van deze blog helemaal geïnspireerd om een skort te scoren of te stylen? Dan kun je hier al onze skorts vinden! Wellicht vind je de skort die je al heel lang zoekt en kun je deze megaleuk stylen met andere items die je al in je kast hebt! En onthoud goed; iedereen heeft zijn eigen style en draag waar jij je comfortabel bij voelt!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »