Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
How to style: cargo broeken

How to style: cargo broeken

Door: Daphne Reacties: 0

How to style: cargo broeken

Mega trending en helemaal in style; cargo broeken! Deze trend is natuurlijk helemaal geweldig, maar hoe style je deze broek nu op een leuke manier? Wij geven jullie in deze blog een paar tips om jouw favoriete cargo broek te stylen op verschillende manieren. Lees dus snel verder & get inspired!

1. Basic cargo broek

De makkelijkste cargo broek om te stylen is een basic cargo broek. Deze broek kun je vrijwel overal bij dragen, afhankelijk van wat voor gelegenheid je hebt. Style een basic zwarte cargobroek met een body en een jasje voor een stoere look. Ga je liever voor een girly look? Dan is een basic cargo broek superleuk met een kanten topje of een blouse. Ook voor een festival kun je een basic cargo broek leuk stylen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een bodychain, een mesh topje, een buckethat en een paar bikerboots en je bent klaar om uren te dansen op jouw favo festival!

    

 

2. Metallic cargo broek

Als je van een wat meer uitgesproken look houdt, kun je gaan voor een metallic cargo broek. Ook deze broek kun je op verschillende manieren heel tof stylen. Draag bijvoorbeeld een holografische metallic short naar een festival met een basic top en een matchy waaier voor een simpele festival look. Je kunt ook voor een hele andere look gaan door de broek te combineren met bijvoorbeeld een blouse.

   

 

3. Lederlook cargo broek

Als je voor een stoere look wilt gaan, is de lederlook cargo broek écht iets voor jou. Combineer een wide leg lederlook cargo broek met een bodywarmer, een hoodie en een paar sneakers voor een toffe street style look. Ook op de warmere dagen kun je een lederlook cargo broek prima dragen, bijvoorbeeld met een halter top of een mesh topje. Zo heb je ook meteen een leuke festival outfit!

     

 

4. Cargo broek met print

Als je niet van basic houdt, is de cargo broek met print helemaal jouw ding! Deze broeken kun je met megaveel andere items combineren. Dit omdat er veel kleuren in de prints zitten. Ga voor een camouflage cargo broek met een basic topje en een paar bikerboots voor een stoere utility look.

   

 

5. Cargo shorts

Ook in de zomer of op festivals komen cargo broeken goed van pas. Cargo shorts zijn ideaal voor jouw favoriete festival, kijk maar eens hoeveel zakker erin zitten! Zo kun je gemakkelijk al je festival essentials meenemen en heb je geen tas nodig. Ga voor een metallic cargo short met een basic topje of ga juist voor een basic cargo short met een statement top, it’s all up to you!

   

 

Welke cargo broek past bij jou?

Ben je overtuigd dat je wel een cargo broek zou willen scoren, maar weet je niet precies welke pasvorm bij je past? Neem dan zeker even de tijd om te scrollen tussen onze cargo broeken, wij hebben er op Uwantisell.nl namelijk superveel! Je kunt bovenaan de pagina heel handig gebruik maken van onze zoekfilters, zo kun je binnen no-time jouw favoriete kleur, print, maat of lengte vinden!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »