Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Hi Barbie! Raak geïnspireerd met deze roze outfits!

Hi Barbie! Raak geïnspireerd met deze roze outfits!

Door: Daphne Reacties: 0

Hi Barbie!

Raak geïnspireerd met deze roze outfits!

De Barbie film is eindelijk te zien in de bioscoop en dat betekent dat al onze roze outfits tevoorschijn kunnen komen! Ben jij net zo excited als ons en heb je helemaal zin om geïnspireerd te raken met een paar roze outfits? Lees dan zeker even verder!

1. Girly look met een rokje

Hou jij net als Barbie van een heerlijk girly lookje? Kijk dan zeker eens naar een roze rokje of een roze top met een basic rokje. Met een rokje zul je helemaal in style zijn met alle Barbie fans. Ga voor een roze tennisrokje, een rokje met split of een skort. Maak de look compleet met roze accessoires en je Barbie look is helemaal af!

    

 

2. Roze items met een printje

Wil je voor een roze outfit gaan, maar ben je niet zo van de basic items? Dan kun je genoeg roze outfits met een printje vinden! Hou je van girly? Dan is een bloemenprintje echt iets voor jou! Ben je meer van de stoerdere items? Dan is een roze item met retro print helemaal jouw ding! Of wat dacht je van een roze panterprint? We love it!

   

 

3. Mix & match met roze two piece sets

Het kan wel eens lastig zijn om je roze items te combineren. Daarom is een roze two piece ideaal om aan te schaffen! Met een roze two piece hoef je niet langer te twijfelen waarmee je jouw roze items moet combineren en daarnaast kun je eindeloos mixen en matchen met de losse items! Ga voor een toffe colorblock look of ga juist helemaal in het roze. The choice is yours!

   

 

4. Roze accessoires maken je outfit compleet

Naast dat roze kleding natuurlijk megaleuk is, is er ook erg veel keuze uit roze accessoires. Deze items brengen alles helemaal samen en laten je look er extra doordacht uitzien. Ga voor een roze schoudertasje, een roze zonnebril of een roze hoedje.

   

 

5. Shine met sparkly roze glitter items

Wat ook niet kan ontbreken uit jouw Barbie collectie, zijn natuurlijk roze glitter items. Denk aan roze fishnet topjes, roze haar accessoires, roze glitter jurkjes en nog veel meer! Met deze items zul je zeker opvallen in the crowd!

   

 

6. Dance all night met een roze festival look

Als je je Barbie outfit niet voor één keer wilt gebruiken, zijn er nog talloze andere opties waar je jouw look kunt rocken! Kijk eens naar een festival, hier kun je dragen wat je wilt! Draag een roze bodysuit met een skort, een bodychain, een paar stoere laarzen en een roze waaier en je hebt een megaleuke festival look!

   

 

7. Diverse schoenen in het roze

Ook schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Hou je van opvallen? Dan zijn er zeker genoeg roze schoenen die je daarbij helpen! Kijk eens naar lange glitter laarzen, laarzen met een croco patroon, roze sneakers, pumps of een andere toffe schoen. De opties zijn eindeloos! Daarnaast kun je met deze laarzen een basic outfitje opfleuren, hoe leuk?!

   

 

8. Out of the box met roze metallic outfits

Ook met roze metallic items zul je opvallen. Ga voor een roze metallic tasje, een metallic broek of short, een metallic jurkje of een metallic bril. Met deze items kun je elke outfit laten opvallen!

   

 

9. Op stap met een roze tasje

Bij een roze Barbie outfit hoort natuurlijk een roze tasje. Je kunt bij elke look wel een roze tasje vinden. Ga jij voor een roze schoudertasje, een roze crossbody bag, een roze telefoon tasje of een grote roze shopper?

   

 

10. Roze jurkjes in allerlei pasvormen

Wie voor de échte Barbie look wil gaan, is een roze jurkje perfect! Roze jurkjes vind je in allerlei soorten, kleuren en maten. Voor een schattige look kun je gaan voor een broderie jurkje of een roze jurkje van kant. Voor een iets stoerdere look kun je gaan voor een bodycon jurk of een blazer jurk. Genoeg opties voor iedereen!

     

 

Roze outfit gevonden?

Voel je je helemaal geïnspireerd door al deze roze items en kan je niet wachten om naar Barbie te gaan in jouw nieuwe roze outfit? Scoor dan snel jouw nieuwe lookje op Uwantisell.nl. Als je je bestelling vandaag voor 22:00 uur plaatst, heb je deze namelijk morgen nog in huis! Wist je dat je ook gebruik kunt maken van onze handige zoekfilters? Selecteer bovenaan de pagina “kleur” en klik op “roze” en voilà! Je hebt alle roze items.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »