Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Halloween kostuums: bloederige bruiden, psycho clowns, enge duivels en meer!

Halloween kostuums: bloederige bruiden, psycho clowns, enge duivels en meer!

Door: Daphne Reacties: 0

Halloween kostuums: bloederige bruiden, psycho clowns, enge duivels en meer!

Halloween is om de hoek en het is tijd om je voor te bereiden op de engste, grappigste en meest onvergetelijke nacht van het jaar. Wij hebben een aantal toffe Halloween kostuums voor jullie op een rijtje gezet, wie weet vind je meteen jouw nieuwe scary Halloween kostuum! Van bebloede bruiden tot angstaanjagende clowns, we laten je alles zien wat je nodig hebt om je Halloween onvergetelijk te maken.

1. Bebloede bruid

Treed in de voetsporen van een horror bruid met een bebloed bruidskostuum en laat je innerlijke zombie-bruid los. Met een prachtig bruidskostuum zul je zeker alle ogen op jou gericht hebben terwijl je door de straten zwerft. Ga voor een kort bruidskostuum, een lange versie of eentje met open ribben. De bloedvlekken maken dit kostuum helemaal af!

   

 

2. Enge duivel

Wil je een sexy touch toevoegen aan je Halloween look? Kies dan voor een kort duivels kostuum. Laat je innerlijke demon los en ga op zoek naar wat plezier in de duisternis. Met een verleidelijk duivelskostuum ben je gegarandeerd het middelpunt van de aandacht, waar je ook gaat. Ga voor een rode mesh jumpsuit met vleugels, een kort jurkje met duivelhoorns of een all black outfit.

   

 

3. Psycho clown

Clowns kunnen zowel grappig als angstaanjagend zijn, afhankelijk van hoe je ze draagt. Maak indruk op je vrienden met een griezelige clownsoutfit. Of je nu kiest voor een enge clown jurk met bloederige details of een scary joker, je zult zeker een onvergetelijke indruk achterlaten op elk Halloween-feest. Wist je trouwens dat we ook lenzen hebben om je Halloween look helemaal compleet te maken?

   

 

4. Superheld in de nacht

Transformeer jezelf in je favoriete superheld en bescherm de wereld tegen de gekste superkrachten. Met een superheldenkostuum kun je je innerlijke kracht laten zien terwijl je de straten onveilig maakt. Of je nu gaat voor de populaire superman, Harley Quinn, Harry Potter, catwoman of een andere toffe superheld, je zult zeker een geweldig kostuum hebben!

   

 

5. Bebloede non

Wil je een spannende draai geven aan je Halloween kostuum? Kies dan voor een bebloed non kostuum. Deze keuze zal zeker opvallen en daarnaast kun je er zelf nog van alles aan toe voegen. Draag bijvoorbeeld een kort nonnen pakje met daaronder een visnet panty, lange laarzen en handschoenen. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor een klassiek lang nonnen kostuum gaan. Genoeg opties voor iedereen!

   

 

6. Scary skelet kostuum

Het skelet kostuum is een fijne, comfortabele outfit voor Halloween. Deze kostuums bestaan namelijk uit een strakke jumpsuit die je leuk kunt combineren met andere items zoals kleurrijke schoenen, lenzen of gekleurde haar extensions. Zo heb je meteen een toffe Halloween outfit. Kies voor een opvallend skelet jumpsuit met felle kleuren, een neon variant of een robot versie. Met een skelet jumpsuit zul je zeker de rillingen over de rug van anderen laten lopen terwijl je voorbij loopt.

   

 

7. Creepy joker

Hou je van veel kleur en gekke printjes? Dan is een joker kostuum écht iets voor jou! Deze kostuums bestaan namelijk uit rode, witte en zwarte vlakken met blokjes. Hierdoor sta je met een joker kostuum altijd meteen in het middelpunt. Joker kostuums komen vaak met een kraagje, handschoenen en een hoed of diadeem. Hoe leuk?!

   

 

8. Bebloed zusters pakje

Wil je gaan voor een verleidelijke Halloween look? Kies dan voor een zusters pakje met bloedspetters. Deze kostuums combineren schattige en sexy elementen, waardoor je er zowel onschuldig als verleidelijk uitziet. Met een korte jurk, een schort en een bijpassende hoofdband ben je klaar om harten te stelen en mensen te laten schrikken. Maak de look helemaal compleet met een rode visnet panty, een paar lenzen en nep tattoos met bloed.

     

 

9. Enge piraat

Pak je neppe zwaard en geweer en ga op avontuur met een eng piraten kostuum. Of je nu kiest voor een stoere kapitein of een bebloede piraat, deze kostuums zijn perfect voor degenen die houden van een kostuum met veel details. Compleet met ooglapjes, zwaarden en piratenhoeden zul je eruitzien als een echte piraat die klaar is om schatten te vinden en het feest op stelten te zetten.

   

 

10. Sluwe boef

Ben je meer geïnteresseerd in een wat duisterdere look? Ga dan voor een boevenpak en omarm je innerlijke slechterik. Boeven kostuums zijn echte klassiekers voor Halloween en zijn zo eng te maken als je zelf wilt. Voeg handboeien, een gestreepte gevangenisoutfit en een gemaskerd gezicht toe voor een echte boevenlook. Ook een oranje boeven kostuum zal zeker opvallen!

   

 

Voor welk kostuum ga jij?

Bij Uwantisell begrijpen we dat de keuze van je Halloween kostuum een lastige keuze kan zijn. Daarom hebben wij ontzettend veel categorieën aangemaakt onder het kopje thema kleding. Op deze manier kun je jouw nieuwe Halloween kostuum gemakkelijk vinden.

Dus, waar wacht je nog op? Blader door onze uitgebreide collectie en ontdek het kostuum dat past bij jouw persoonlijkheid. Bestel vandaag voor 22:00 uur nog jouw nieuwe Halloween kostuum en ontvang hem morgen al in huis! Heb je een toffe foto gemaakt in één van onze kostuums? Tag ons dan zeker via @uwantisell, wij vinden het altijd megaleuk om jullie outfits te zien! Happy Halloween babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »