Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Get ready for: Valentijnsdag

Get ready for: Valentijnsdag

Door: Daphne Reacties: 0

 

Hoe ga jij je lover verrassen?

Het is natuurlijk altijd leuk om je lover te verrassen, maar hoe doe je dat? Wij vinden het altijd leuk om jullie wat tips mee te geven waar je wellicht iets aan zult hebben!

1. Romantisch uitje

Zijn jij en je lover allebei lekker avontuurlijk? Dan is een dagje weg natuurlijk ideaal voor jullie! Ga bijvoorbeeld samen uiteten, doe samen een stedentripje of pak samen een hotel voor een romantische avond. Is een avondje relaxen in een hotel écht iets voor jou? Kijk dan eens bij onze lingerie setjes, wie weet vind je nog iets extra’s om je lover mee te verrassen! Ook voor een mooie classy jurk voor jullie diner kun je bij ons terecht.

2. Zelf gemaakte cadeautjes

Een zelf gemaakt cadeautje is altijd een beetje éxtra speciaal. Zo laat je zien dat je moeite hebt gedaan en goed hebt nagedacht over een speciale verrassing. Laat je vooral lekker gaan met je eigen creatieve ideeën en maak er een mooi persoonlijk pakje van. Denk aan een foto collage, een geschreven brief, een doosje met herinneringen of iets anders leuks. Het gaat tenslotte om de gedachte achter het cadeautje.

3. Treat yourself

Heb je dit jaar geen Valentijn en wil je gewoon lekker single zijn? Dat is natuurlijk ook helemaal oké! Dit betekend trouwens niet dat je niks leuks hoeft te doen. Je kunt altijd jezelf lekker in de watten leggen en iets leuks voor jezelf kopen. Plan een heerlijk wellness dagje, koop een mooi lingerie setje of bedenk iets anders leuks voor jezelf.

4. Quality time met vriendinnen

Iedereen heeft wel die ene single vriendin die in haar eentje zit op Valentijnsdag. Daarom is het ook super leuk om Valentijnsdag te vieren met je vriendinnen. Plan een gezellig dagje uit met z’n allen of plan een gezellig meiden filmavondje in jullie matching onesies. Zo is jullie Valentijnsdag toch nog super gezellig!

5. Wees dankbaar

Valentijnsdag is buiten een dag vol liefde, ook een dag vol dankbaarheid. Sta op deze dag even stil bij de dingen waar je blij mee bent. Denk bijvoorbeeld aan simpelweg gezellig met elkaar zijn en waarderen wat jij en je partner voor elkaar over hebben.

   

 

Tips voor Valentijnsdag outfits

Bij een leuk dagje samen met je partner, hoort natuurlijk ook een leuk outfitje. Daarom hebben wij voor jullie een paar leuke date-outfitjes samengesteld. Of je nu houdt van stoer, girly, sexy of lekker casual. We hebben aan jullie gedacht! Dus weet je even niet meer wat je aan moet doen om er op je best uit te zien voor je date, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres!

1. Sexy met een lingerie setje

Wil je helemaal uitpakken op Valentijnsdag? Verras je lover dan met één van onze sexy lingerie setjes. Deze setjes zijn ontzettend sexy en geven je een heerlijke confidence boost! Wil je het nog extra spannend maken? Kijk dan eens bij de lingerie setjes in het rood. Rood is namelijk de kleur van de liefde en zet echt de puntjes op de i.

   

2. All pink op Valentijnsdag

Roze is natuurlijk helemaal the way to go als het om een Valentijnsdag outfitje gaat. Neem daarom eens een kijkje bij onze roze crop tops. Deze topjes kun je eigenlijk met alles combineren; van rokjes tot stoere jeans of nette pantalons. Match deze topjes met een roze tas en roze pumps voor een heerlijk Valentijns-lookje! Is een crop top te koud? Neem dan ook eens een kijkje bij onze roze blazers, deze zijn ook helemaal amazing!

3. Jurkjes voor de girly girls

Voor een date night is het natuurlijk super leuk om helemaal uit te pakken met je outfit. De jurkjes op onze website zullen je daar zeker mee helpen! Kijk eens onder het kopje alle jurken en filter op de kleur die je zoekt. In dit geval is roze of rood wel gepast. Combineer deze jurkjes met een matching paar heels en een paar mooie oorbellen en je date zal zeker versteld staan!

Feeling inspired?

Heb je helemaal zin in Valentijnsdag en heb je iets gehad aan onze cadeau- en outfit tips? Dat vinden wij natuurlijk superleuk! Wij van team Uwantisell hopen dat jullie genieten van alle liefde op deze speciale dag! En hebben jullie nog een leuk outfitje kunnen scoren in onze webshop? Tag ons dan even op Instagram! Wij vinden het namelijk altijd superleuk om jullie te zien stralen in onze items! Happy Valentines day babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »