Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Get ready for summer met de leukste zomerjurkjes

Get ready for summer met de leukste zomerjurkjes

Door: Daphne Reacties: 0

Get ready for summer met de leukste zomerjurkjes

De zomer komt eraan en alle zomerjurkjes worden weer uit de kast getrokken! Zomerjurkjes zijn ideaal voor veel verschillende gelegenheden, daarom zetten wij er een paar voor je op een rijtje! Ben je benieuwd welke zomerjurkjes dit jaar trending zijn? Lees dan zeker even verder en bekijk onze favorites!

1. Ready for the beach met een lange boho jurk

Een lange jurk is ideaal voor op vakantie. Met het warme weer wil je niet te veel aan, maar je wil er natuurlijk wel alsnog leuk uit zien. Met een lange bohemian jurk is dat zeker het geval! Met deze zomerjurk zie je er uit alsof je heel veel moeite hebt gedaan, terwijl je eigenlijk alleen maar een jurk draagt. Daarnaast is een lange jurk ideaal om een biker short onder te dragen als je last hebt van schurende benen in de zomer. Zo kun je zonder zorgen een lange strandwandeling maken. Draag een lange boho jurk met een paar plateau sandalen, een grote strandhoed en een zonnebril en je beach outfit is helemaal ready!

   

 

2. Classy met een blazer jurk

Ook voor de iets nettere dagen zijn er té leuke zomerjurkjes te vinden. Kijk maar eens naar een blazer jurk! Deze jurkjes zien er heel classy uit doordat het lijkt alsof je een blazer aan hebt. Deze zomerjurk is ideaal voor naar je werk, een chique evenement of een diner. Ga voor een basic kleurtje zoals zwart, wit of beige of ga juist voor een knalkleur zoals roze, groen of blauw. It’s all up to you!

   

 

3. Kleurrijke prints

We zijn het er waarschijnlijk allemaal wel over eens dat de zomer ons megavrolijk maakt! De zon die straalt, de lucht is blauw, de kleurrijke bloemen komen weer tevoorschijn en ook onze outfitjes worden heerlijk kleurrijk! Met een print jurkje zul je daarom zeker helemaal summer ready zijn! Er zijn jurkjes te vinden in schattige bloemenprints, stoere dierenprints en kleurrijke retro prints. Voor welke print ga jij?

   

 

4. Festival ready met een cover-up jurkje

Ook cover-up jurkjes kun je dragen als een leuk zomeroutfitje. Draag deze jurkjes als een festival outfit door er een bikini onder te dragen of een basic setje. Deze jurkjes zijn ook heerlijk voor op vakantie om te dragen als je naar het strand of het zwembad gaat. Zo is je outfit niet te warm, maar zie er alsnog fashionable uit. Draag deze jurkjes met een paar cowboyboots, een hoed en een zonnebril voor een té leuke boho festival look. We love it!

   

 

5. Get girly met een ruffle dress

Ook voor de girly girls onder ons zijn er genoeg leuke zomerjurkjes te vinden! Kijk maar eens naar de schattige ruffle dresses. Deze jurkjes geven je look een schattige girly touch doordat ze bedekt zijn in roesjes. Deze jurkjes zijn te vinden in diverse verschillende printjes, kleuren en pasvormen. Draag een ruffle dress met een paar sandaaltjes en een schattig tasje en je look is helemaal compleet!

   

 

Scoor jouw nieuwe zomerjurkje!

Ben je helemaal klaar voor de zomer en ben je erover uit welk zomerjurkje helemaal jouw perfect match is? Kijk dan hier bij de zomerjurkjes uit onze collectie! Hier vind je verschillende prints, kleuren en pasvormen. Je kunt zelfs filteren op je favoriete kleur! Zo heb je jouw zomerjurkje nóg sneller gevonden! Rock je nieuwe zomerjurkje & enjoy summer tot he fullest!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »