Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Get ready for indoor festivals met reflecterende outfitjes van Uwantisell

Get ready for indoor festivals met reflecterende outfitjes van Uwantisell

Door: Daphne Reacties: 0

Get ready for indoor festivals met reflecterende outfitjes van Uwantisell

Ben jij op zoek naar de ultieme partylook die niet alleen de show steelt, maar ook nog eens letterlijk straalt? Zoek niet verder! We hebben dé perfecte oplossing voor je, namelijk; de reflecterende outfits van Uwantisell! In deze blog zetten we al onze items op een rijtje en kun je binnen no-time jouw favoriet vinden!

Of je nu naar een indoor festival gaat of gewoon een avondje uit met vrienden, deze outfits laten je opvallen en je outfit zal ook zeker one of a kind zijn. Het beste gedeelte? Ze geven licht wanneer er een flits op schijnt, wat zorgt voor een heel tof effect op de dansvloer.

1. Jasjes

Trek een reflecterend jasje aan en laat de nacht oplichten. Of je nu kiest voor een subtiel glansje of een opvallende print, je zult zeker de aandacht trekken. Daarnaast blijf je ook nog eens heerlijk warm! Ga voor een bomberjack, een windjack of een puffer jacket!

   

 

2. Tops

Onze reflecterende tops zijn perfect om te combineren met je favoriete jeans of een matching rokje. De glow die ontstaat wanneer je in flitslicht staat, geeft een magisch tintje aan je look. Ga voor een halter top, een top met gesp details, een crop top met korte mouwen, een asymmetrische top met print of iets heel anders! Eén ding is zeker, met deze tops zul je zeker in het middelpunt staan!

      

 

3. Broeken, rokjes en shorts

Maak een statement met reflecterende cargo broeken, rokjes of shorts. Deze items zijn perfect voor een festival! Ze zijn namelijk niet alleen megaleuk, maar ze zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Kijk maar eens naar onze joggers met reflecterende strepen of onze high waist shorts. Je kunt de reflecterende broeken, rokjes en shorts perfect combineren met een matching reflecterende top en je outfit voor je favo festival is helemaal compleet! Wist je trouwens dat we ook matchende sets verkopen? Zo ben je meteen klaar!

   

 

4. Waaiers

Een onmisbaar accessoire op een festival is natuurlijk een waaier. En wat is er nu leuker dan een waaier die helemaal veranderd zodra er licht op valt? Met één van onze waaiers zul je zeker niet oververhit raken, het is namelijk zo dat deze waaiers extra groot zijn! Ga voor een complete reflecterende waaier of eentje met print. Je kunt je waaier zelf matchen met één van onze tops of bucket hats!

   

 

5. Bucket hats

Als je je look helemaal compleet wilt laten shinen, zit je met een reflecterende bucket hat helemaal goed! Deze toffe accessoires maken je outfit écht van top tot teen compleet en staat daarnaast ook gewoon heel erg leuk.

   

 

Choose your favorite!

Ben jij ook net zo verliefd geworden op onze reflecterende items als ons? Bekijk dan snel de categorie met reflecterende fashion en stop al jouw favoriete items in je winkelmandje! Het is namelijk zo dat als je je bestelling voor 22:00 uur plaatst, deze morgen nog bij jou in huis is! Dus ben je net iets te laat met het scoren van een leuk festival outfitje? Dan zit je bij Uwantisell helemaal goed!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »