Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Get festival ready met de leukste jumpsuits en playsuits

Get festival ready met de leukste jumpsuits en playsuits

Door: Daphne Reacties: 0

Get festival ready met de leukste jumpsuits en playsuits

Het festival seizoen is begonnen en wij zijn er al helemaal klaar voor! Er mist alleen nog één ding; een geschikte outfit. Wat voor weer gaat het worden? Waar kan je urenlang in dansen? Past je outfit wel bij de sfeer van het festival? Wij zijn hier om jullie een handje te helpen! Bekijk in deze blog alle leukste festival jumpsuits en playsuit. Zo ben je in één klap van je outfit stress af en ben je ook nog eens heerlijk comfortabel!

1. Comfy met een basic playsuit

Comfortabel zijn is het allerbelangrijkst op een festival. Je bent urenlang aan het lopen, dansen en springen. Met een basic playsuit kun je alle toffe accessoires uit de kast trekken, omdat hiet niet te veel poespas aan zit. Combineer een zwarte basic playsuit met een toffe bodychain, een hoed, een zonnebril en een paar stoere laarzen en je bent helemaal ready voor jouw favo festival! Voor welke kleur ga jij?

   

 

2. Dance the night away met een glitter jumpsuit

Op een festival wil je natuurlijk wel in de spotlights staan en een beetje opvallen met je look. Daarom is een glitter jumpsuit ideaal om aan te trekken! Met een glitter jumpsuit sta je gegarandeerd in het middelpunt van het festivalterrein en daarnaast zit het ook nog eens heerlijk. Het chille aan een glitter jumpsuit is dat dit item al een statement is op zichzelf. Je hoeft er dus niet te veel accessoires aan toe te voegen.

   

 

3. Be fancy met een nette jumpsuit

Het kan ook zijn dat je van een classy look houdt. Die kun je natuurlijk ook gewoon vinden! Ga voor een jumpsuit met kanten details, een wide leg jumpsuit met ceintuur of een jumpsuit met leuke details. Zo geef je jouw jumpsuit of playsuit weer een hele andere twist en kun je hem ook nog dragen naar andere gelegenheden.

    

 

4. Thema feestjes met een jumpsuit in style

Ook met carnaval, Halloween, Kerst of Koningsdag wil je natuurlijk helemaal in style zijn. Daarom kun je ook geweldige jumpsuits en playsuits vinden voor verschillende themafeestjes. Pak helemaal uit met een duivelspakje, een neon jumpsuit of mix & match met verschillende items voor een unieke party outfit.

   

 

5. Vrolijke printjes, trendy materialen en toffe details

Voor verschillende gelegenheden, zijn er verschillende jumpsuits en playsuits te vinden. Ga voor een stoere look met een denim playsuit of ga juist voor een girly lookje met een bloemenprintje. Prints zijn tegenwoordig helemaal trending. Ga voor een retro print, een dierenprint, een graifsche print of iets anders wat bij jou past! Eén ding is zeker; er is voor elke gelegenheid wel een geschikte jumpsuit of playsuit te vinden! En wil je nog een beetje extra uitpakken? Dan is een jumpsuit met details écht iets voor jou! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een jumpsuit met riempjes, glitters, strass franjes of cutouts.

   

 

Found your perfect match?

Ben je er helemaal over uit welke jumpsuit of playsuit jouw perfect match is en wil je er snel eentje scoren voor jouw favoriete festival? Neem dan snel een kijkje op onze website onder het kopje jumpsuits of playsuits. Ben je op zoek naar een complete festival outfit? Dan kun je die hier vinden. Veel plezier op het festival en rock your favorite outfit!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »