Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Galajurken: dress to impress!

Galajurken: dress to impress!

Door: Daphne Reacties: 0

Galajurken: dress to impress!

Of je nu een gala feest hebt, een diploma-uitreiking of een andere speciale gelegenheid; galajurken zijn dé perfecte jurken om in te stralen! Op een bijzondere avond wil je natuurlijk helemaal uitpakken met de mooiste jurken. Daarom hebben wij voor jullie deze fantastische campagne met galajurken in elkaar gezet! Bekijk alle galajurken en uiteenlopende lengtes in deze blog en wie weet vind je jouw dream dress!

1. In thema met een lange galajurk

Bij een gala denk je natuurlijk al snel aan een lange galajurk. Deze jurken zijn perfect voor de langere dames onder ons en met een lange jurk ben je echt helemaal in style! Een lange galajurk vind je in megaveel verschillende pasvormen en met de leukste details. Denk aan een open rug, een off shoulder model, een kanten detail of een ceintuur. Daarnaast vind je deze jurken in verschillende kleuren, zo zit er voor iedereen iets bij! Ga jij voor klassiek zwart of wit of pak je juist helemaal uit met een felle kleur?

   

 

2. Shine bright met een glitter galajurk

Als je op de dansvloer staat, wil je natuurlijk wel opvallen. Daarom is een glitter galajurk écht perfect! Met een galajurk met pailletten zul je zeker het middelpunt van de avond zijn. Doordat een pailletten jurk bedekt is met lovertjes, zullen ze mooi weerspiegelen in de lichten op de dansvloer. Ga je liever voor een subtiel glittertje? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn namelijk genoeg galajurken te vinden met kleine glitters of glitter details. Voor ieder wat wils!

   

 

3. Sexy & classy met een satijnen galajurk

Voor de girls die graag voor een sexy look gaan, is een satijnen galajurk ideaal. Doordat deze jurken gemaakt zijn van een satijnen stof, geven ze een sexy en luxueuze uitstraling. Daarnaast kun je ook deze jurken vinden in megaveel verschillende kleuren en pasvormen. Ga voor een korte variant, een lange satijnen jurk of een one sleeve model. The choice is yours! Combineer deze jurk met een paar killer heels en een matching clutch en je gala look is helemaal af!

   

 

4. Galajurken met split: legs, legs, legs!

Een gala feest is hét moment om die mooie benen te laten zien! Ga voor een galajurk met split om je benen langer te laten lijken en een sexy, maar classy look te creëren. Een voordeel van deze jurken? Je kunt er heerlijk vrij in bewegen! Dans er helemaal op los met een galajurk met split en geniet van je gala party!

     

 

5. Lekker warm met lange mouwen

Last, but not least; de galajurk met lange mouwen. We moeten niet vergeten dat we in Nederland wonen en het weer niet altijd heel warm zal zijn. Daarom komt een galajurk met lange mouwen vaak wel van pas. Het kan ook zo zijn dat je eigenlijk gewoon liever je armen bedekt met een galajurk. Genoeg redenen dus om een galajurk met lange mouwen aan te schaffen! Ga voor een galajurk met kanten mouwen, een galajurk met one sleeve of eentje met mesh mouwen.

   

 

Are you ready for prom?

Ben je na het lezen van deze blog helemaal geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten om jouw perfecte galajurk aan te schaffen? Dan kun je hier al onze galajurken vinden! Je kunt ze zelfs selecteren op jouw favoriete kleur, pasvorm en maat. Zo kun je nóg makkelijker jouw ideale galajurk vinden! Heb je een mooie foto gemaakt in één van onze jurken? Tag ons dan zeker op Instagram! We vinden het superleuk om jullie te zien stralen in onze items. Enjoy your special night, babes!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »