Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Dé zomer must-have: crop top

Dé zomer must-have: crop top

Door: Daphne Reacties: 0

Dé zomerse must-have: crop top

Het zonnetje begint te komen, de festivals zijn weer begonnen en wij zijn al helemaal ready voor de zomer! En wat hoort er bij de zomer? Precies; crop tops! Met deze tops kun je écht alle kanten op. Ben je benieuwd welke crop tops er allemaal te vinden zijn? Lees dan zeker even verder! Deze zomerse must-have moét je hebben!

1. Zomerse crop tops met prints

Bij de zomer horen natuurlijk altijd felle kleuren en printjes. Ook crop tops kun je vinden in allerlei printjes. Ga voor een retro printje, een bloemenprint, een dierenprint of een andere toffe print. Eén ding is zeker; je zult zeker vrolijk gekleed zijn!

   

 

2. Crop top met cutouts

Hou je van een sexy look? Dan is een crop top met cutouts écht iets voor jou! Deze tops vind je in allerlei soorten, kleuren en maten. Deze topjes zijn heel geschikt voor een festival, omdat je er lekker vrij in kunt bewegen en je nét iets extra’s toevoegt aan je look door middel van de cutouts. Daarnaast zijn het ook hele goede basics om in kledingkast te hebben.

   

 

3. Glitter & glamour crop tops

Als je ervan houdt om in het middelpunt te staan of een beetje extra shine toe te voegen aan je look, zijn glitter crop tops de perfecte match voor jou. Deze tops zijn bedekt in pailletten of hebben megaleuke strass franjes. De glitters laten je outfit extra opvallen doordat ze stralen als de zon erop schijnt.

   

 

4. Basic crop tops in verschillende kleuren

Ben je meer van de basics? Dan kun je ook genoeg basic crop tops vinden. Deze tops zijn vaak gemaakt van een zacht katoenen stofje, waardoor je het niet te warm zult krijgen. Ga voor een basic kleurtje zoals zwart, wit of beige voor een neutrale look of ga juist voor een knalkleur zoals roze, groen of oranje om voor een heerlijk zomer outfitje. Je kunt ook altijd een oversized T-shirt knopen als een cropped shirt.

   

 

5. Classy kanten crop tops

Ook kanten crop tops zijn leuke items om aan te schaffen. Deze topjes geven je look een classy touch. Als je je graag vrouwelijk kleedt, is dit helemaal iets voor jou! Kanten crop tops kun je leuk combineren met een schattig rokje of skort.

   

 

6. Accentueer je figuur met een korset top

We blijven even in de classy, vrouwelijke hoek, want ook een korset top geeft je look een vrouwelijke touch. Deze tops accentueren je taille heel mooi en houdt alles stevig op zijn plek door middel van de baleinen die erin zitten. Ook deze tops zijn te verkrijgen in allerlei kleuren. Combineer deze tops met een cargo broek voor een toffe festival look.

   

 

7. Korte satijnen blouses in verschillende kleuren

Het kan zijn dat ook in de zomer de avonden iets frisser worden. Dan is een crop top die iets meer bedekt is heel fijn om te hebben. Een korte satijnen blouse is dan een hele leuke optie om te dragen. Ga voor een roze, groene, oranje, rode of gele cropped blouse en je hebt nog steeds een heerlijk zomer lookje.

   

 

8. Bikini top als festival outfit

Is het juist heel warm? Dan kun je een bikini top ook prima dragen als top. Draag het met een cover up of met een fishnet topje voor een leuke strand- of festival outfit. Zo krijg je het niet warm, maar zie je er nog steeds megaleuk uit!

   

 

9. Crop top met lange mouwen

Crop tops zijn niet alleen leuk in de zomer, maar ook in iets koudere seizoenen. Daarom worden crop tops ook met lange mouwen verkocht. Je hebt zelfs cropped truien! Ze zijn dus een goede toevoeging voor je kledingkast voor elk seizoen!

   

 

10. Mix & match met een two piece set

Weet je soms even niet meer hoe je jouw crop top wil combineren? Dat snappen wij helemaal! Daarom kun je ook diverse mix & match sets vinden waarmee je eigenlijk meteen een complete outfit hebt samengesteld. Je kunt daarnaast ook andere items combineren met de top of broek van de sets.

   

 

Found your perfect match?

Ben je helemaal overtuigd om een zomerse crop top in huis te halen? Bekijk dan hier al onze crop tops. Jouw favoriet zal er gegarandeerd tussen zitten! Met deze tops kom je vast en zeker de warme zomerdagen door! Heb je een toffe outfit met onze items samengesteld? Tag ons dan zeker op Instagram via @uwantisell in jullie foto’s! Wij vinden het altijd superleuk om jullie in onze items te zien!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »