Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
De voordelen van een skort

De voordelen van een skort

Door: Daphne Reacties: 0

De voordelen van een skort

De perfecte skort

Eén van de makkelijkste rokjes die je maar in je kast kunt hebben; een skort! Deze broekrokjes zijn helemaal hot & happening voor de zomer. Een skort is namelijk een rokje, maar dan met een ingewerkt broekje. En wie houdt er nu niet van een rokje dragen zonder zorgen? In deze blog vertellen we jullie alle voordelen van een skort, zo hoef je niet langer te twijfelen om er eentje aan te schaffen voor dit festivalseizoen!

1. Urenlang dansen zonder zorgen

Een kort rokje draag je natuurlijk vaak met iets warmer weer, zo ook een skort. Een voordeel van een skort is dat je deze gewoon aankunt naar een festival of een avondje uit. Waar je je met een kort rokje misschien druk maakt omdat deze omhoog kruipt of dat iedereen onder je rokje kan kijken, is dit helemaal geen probleem met een skort. Het is namelijk zo dat je door middel van een ingewerkt broekje elke beweging kunt maken die je maar wilt zonder dat er iemand ander je rokje kan kijken of deze bij elke move omhoog kruipt. Dat is toch ideaal! Helemaal geschikt dus om urenlang te dansen!

     

 

2. Geen schurende benen

Veel vrouwen hebben met een kort rokje vaak last van schurende benen. Het voordeel van een skort is dat je dit probleem niet hebt. Doordat het ingewerkte broekje net iets over je bovenbeen valt, kun je gewoon lopen zonder schurende benen. Zo kun je op vakantie lekker naar de markt lopen over het strand in een skort in een vrolijk kleurtje. En ook nog eens zonder pijn! Dat is natuurlijk wat we allemaal willen!

   

 

3. Je kunt gewoon bukken

Als je bukt met een kort rokje, maakt iedereen zich wel eens zorgen of er niemand onder je rokje kijkt. Met een skort is dit helemaal geen probleem. Nog een voordeel van een skort! Door middel van het broekje kun je namelijk gewoon bukken zoals je wilt en niemand zal iets kunnen zien. We love skorts!

   

 

4. Een fashion statement

Naast dat een skort super praktisch is, is het natuurlijk ook gewoon een leuk fashion statement. Skorts zie je namelijk niet zo veel als rokjes. Je hebt ze in megaveel verschillende varianten, er is dus voor elke gelegenheid wel een geschikte skort te vinden! Daarnaast kun je ze zowel dragen in de zomer als in de winter. Je kunt namelijk laagjes creëren met je look. Draag een skort op de koudere dagen met een panty, overknee boots, een oversized trui en een lange jas en je bent alsnog lekker warm! Zeker een voordeel van een skort.

   

 

5. Verschillende soorten, maten en kleuren

Het leuke aan een skort is dat je ze kunt vinden in elke kleur. Bij Uwantisell vind je geplooide skorts in alle kleuren van de regenboog. Zelfs neon kleuren! Daarnaast vind je ze in allerlei pasvormen en maten. Van classy tot stoer en van klein tot groot. Je kunt ze dus combineren met elk ander item in je kledingkast. Dat is dus nog een voordeel van een skort!

   

 

Scoor jouw favoriete skort

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van een skort en wil je er zelf ook eentje scoren? Kijk dan eens bij onze collectie skorts. Hier vind je allerlei soorten, maten en kleuren. Er zit gegarandeerd een geschikte skort voor je bij! Zo kom je de zomer (en winter) zeker door! Have fun shopping babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »