Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
De terugkeer van de flared broek

De terugkeer van de flared broek

Door: Daphne Reacties: 0

De terugkeer van de flared broek

De flared broek is terug van weggeweest! Overal waar je kijkt, zie je ze en wij zijn er helemaal fan van! De flared broek is naast dat hij natuurlijk gewoon superleuk is, méga comfortabel! Lees verder en ontdek waarom flared broeken een absolute must-have zijn! Ben je op zoek naar styling tips? Ook dan zal deze blog goed van pas komen!

1. Back in time met een retro print

Als je van flare broeken houdt, hou je waarschijnlijk ook wel van de retro-look. De retro flare broek is dan ook hélemaal waar je naar op zoek bent! Deze broeken zijn vaak gemaakt van een zachte, stretchy stof. Hierdoor zijn deze broeken heerlijk comfortabel om te dragen. Ze zien er daarnaast ook nog eens méga zomers en vrolijk uit! Nog een voordeel? Je kunt vrijwel elk topje wel dragen op zo’n flare broek. Omdat deze broek zoveel kleuren heeft, kun je elke kleur kiezen om te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een color blocking effect, maar ook voor een matching topje. Draag deze broek met een oversized trui of een wijde blouse voor een casual look of ga voor een croptop of een jasje voor een toffe festival look. It’s all up to you!

   

 

2. Glitter & glamour met een pailletten broek

Ook met de feestdagen of een avondje stappen komen flare broeken van pas! Ga voor een wijde flare broek met pailletten of kies juist voor een subtiel glittertje. Draag er een blouse en een matching glitter tasje bij en je bent eigenlijk al ready to go.

   

 

3. Mix & match met een two piece set

Vind je het lastig om te combineren met een flare broek? Ga dan voor een matching two piece set. Op deze manier hoef je niet langer na te denken over welk topje je wilt dragen op die ene flare broek. Je kunt namelijk gewoon complete sets scoren die matchen met jouw flare broek! Daarnaast kun je het topje en de broek ook nog eens los combineren, zo heb je dus meerdere outfits in één klap! Hoe leuk?!

   

 

4. Prints all the way!

Ook als je van prints en kleuren houdt, zit je met een flare broek eigenlijk altijd goed. Er zijn overal flare broeken te vinden met verschillende toffe prints. Hou je van dierenprints, bloemenprints, streepjes, stipjes of een andere print? Je zult het gegarandeerd vinden! Daarnaast zijn deze broeken perfect voor festivals en themafeestjes.

   

 

5. Cover-up beach look

Ook voor in de zomer kun je leuke flare broeken vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar een cover-up mesh broek of een gehaakte broek. Deze broeken kun je gemakkelijk over je bikini of badpak dragen waardoor je een bohemian look creëert. Op deze manier kun je stylish naar het strand of het zwembad toe. Je kunt er natuurlijk ook altijd een festival outfitje van maken door er een jasje, een hoed, een zonnebril en een waaier bij te dragen.

    

 

Found your flared pants?

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt om een flare broek aan te schaffen? Dat begrijpen wij helemaal! Ben je benieuwd wat voor flare broeken wij in onze collectie hebben? Neem dan snel een kijkje onder het kopje flare broeken! Ben je er nog niet helemaal over uit waar je een flare broek leuk mee kunt combineren? Dan kun je ook altijd even een kijkje nemen op onze socials, wij posten namelijk elke dag wel een outfit inspo! See you there!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »