Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
De mooiste lingerie sets om je lover mee te verrassen

De mooiste lingerie sets om je lover mee te verrassen

Door: Daphne Reacties: 0

De mooiste lingerie sets om je lover mee te verrassen

Ben jij er al over uit met welke lingerie set jij je date wil verrassen? Zo niet, hebben wij in deze blog een aantal tips met lingerie sets waar je je zeker super confident in zult voelen! Van sexy uitdagende setjes tot classy en schattige sets, we lichten ze even voor je uit in deze blog.

1. Sexy rode lingerie sets

Met Valentijn wil je natuurlijk helemaal uitpakken, daarom is een rode lingerie set altijd goed. Met een sexy rode lingerie set zal je jouw lover zeker verrassen en daarnaast is rood de perfecte kleur om te dragen op Valentijnsdag. Het handige aan een rode lingerie set is dat deze niet doorschijnt, welke kleur je dan ook draagt. Dus ben je nog op zoek naar een geschikte lingerie set voor onder een wit jurkje? Kies dan zeker voor de kleur rood!

 

2. Zwarte kanten lingerie sets

Een set die iedereen altijd goed kan gebruiken, is een zwarte lingerie set. En dan al helemaal van kant! Deze sets kun je bij vrijwel elke gelegenheid dragen. Zwarte bh’s zijn ook perfect om te dragen onder een oversized blouse, zo heb je meteen een leuke zomer look. Met een zwarte kanten lingerie set voel je je gegarandeerd mega zelfverzekerd en mooi. Dat is natuurlijk wel wat je wil op Valentijnsdag!

 

3. Classy witte lingerie sets

Als je voor een minder overdreven set wilt gaan, is een witte lingerie set perfect voor jou. Een witte lingerie set geeft je namelijk een schattige, classy uitstraling. Deze sets zijn natuurlijk ook de ideale basic om in je garderobe te hebben. Wit kun je ook altijd met andere items mixen en matchen.

 

4. Complete 3-delige sets

Wil jij een schattige set die bestaat uit meerdere items? Dan is een 3-delige set een hele goede optie. Deze sets bestaan vaak uit een pyjama en een kimono, een kimono en een lingerie set of een kimono met slipdress en een slaapmasker. Deze sets zijn perfect voor een filmavondje met je date en daarnaast zit het natuurlijk ook nog eens mega comfy! Je vindt deze sets in verschillende printjes en stofjes, welke is jouw favoriet?

 

5. Kanten bodysuits met accessoires

Voor de girls die helemaal uit willen pakken, zijn kanten bodysuits met accessoires écht perfect! Deze bodysuits worden geleverd met accessoires zoals jarretels, dijbanden, kousen, chokers of andere accessoires. Zo heb je meteen een mega sexy look gecreëerd die je niet zo snel zult verwachten en laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk wel leuk op Valentijnsdag. Deze sets vind je in megaveel verschillende kleuren, pasvormen en stofjes.

 

Waar voel jij je het beste in?

Het aller belangrijkste van al deze setjes is dat je er eentje uitkiest waar jij je het beste in voelt. Onthoud altijd; elk lichaam is anders en iedereen is mooi op haar eigen manier! Show your body and boost your confidence girl! Bestel één van onze setjes vandaag nog voor 22:00 uur en geniet morgen al van jouw nieuwe lingerie set!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »