Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
De 5 leukste festivals op Koningsdag

De 5 leukste festivals op Koningsdag

Door: Daphne Reacties: 0

De 5 leukste festivals op Koningsdag 2024

Koningsdag; een dag vol feest, oranje, gezelligheid, muziek, dansen en niet te vergeten: festivals! Hou jij wel van een feestje en ben je benieuwd welke festivals er op de planning staan voor Koningsdag 2024? Lees dan vooral even verder, want wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet!

1. Kingsland

Dit festival komt je waarschijnlijk wel bekend voor. Er zijn namelijk al meerdere voorgaande geslaagde edities geweest in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Ook dit jaar staat Kingsland dus weer op de planning! Als je naar Kingsland 2024 gaat, zul je veel van je favoriete artiesten en DJ’s zien. Denk aan Martin Garrix, Bizzey, Frenna, Kraanje Pappie, Kriss Kross Amsterdam, Antoon, Bilal Wahib en nog veel meer bekende artiesten! De Ticketsale voor Kingsland is al begonnen, wees er dus op tijd bij en scoor hier je tickets!

2. 538 Koningsdag

Een ander festival favorietje op Koningsdag is 538 Koningsdag. Ook op dit festival zul je veel DJ’s en andere artiesten vinden. Het leuke aan dit festival is dat eigenlijk alle genres van muziek wel voorbij komen. Als je naar dit festival gaat op Koningsdag ga je de leukste Nederlandse artiesten zien zoals Antoon, Douwe Bob, Flemming, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Mart Hoogkamer, Snelle en nog veel meer! Helaas is dit festival op dit moment al uitverkocht, maar wellicht kun je er volgend jaar weer bij zijn!

3. Kralingse Bos Festival

Ook in Rotterdam zal het zeker gezellig worden! Zoek de drukte op en neem een kijkje bij het Kralingse Bos Festival op Koningsdag 2024. Een aantal namen die genoemd zijn in de line-up zijn Adf Samski, Diaz & Bruno, Lijpe, Mula B, Partysquad, Yade Lauren, Zoë Tauran en nog veel meer! Ook dit festival heeft dus een megaleuke line-up! Scoor hier jouw tickets voor Koningsdag 2024.

4. Supersized

Als je houdt van hardere muziek is supersized waarschijnlijk helemaal jouw ding! Dit festival is voor de hardstyle, raw, hardcore en uptempo lovers. Op dit festival kun je helemaal losgaan met de dikste line-up. Heb je nog geen vervoer? Kijk dan eens naar partybussen en boek een busreis met de gezelligste mensen die ook allemaal naar Supersized gaan! Scoor hier je tickets voor dit Supersized 2024!

5. TIKTAK Kingsnight

Ben jij meer een nachtmens en hou je ervan om tot in de vroege ochtend helemaal los te gaan? Dan is TIKTAK misschien wel iets voor jou! Dit is namelijk een nachtfeestje met de leukste artiesten die je de volgende dag gewoon ziet op andere Koningsdag festivals. En nog een voordeel; de volgende dag kun je gewoon nog een feestje meepakken! De line-up is daarnaast ook supertof! Je kunt hier je tickets scoren!

Ready to party?

Voel je je na het lezen van deze top 5 festivals helemaal geïnspireerd en ben je erover uit welk feestje helemaal jouw ding is? Koop dan snel je tickets! Want voor je het weet zijn ze uitverkocht. Uiteraard zijn er nog meer festivals op deze gezellige dag. Voor een compleet overzicht kun je hier een kijkje nemen. Ben je nog op zoek naar een oranje outfit of een rood, wit, blauw outfit? Dan kun je die nog snel scoren op onze website! Wij leveren je bestelling namelijk de volgende dag al als je deze voor 22:00 uur hebt geplaatst. Hou er wel rekening mee dat het rond Koningsdag altijd extra druk is. Post ook vooral jullie oranje outfitjes op Instagram en tag ons bij je outfit, wij vinden dit altijd megaleuk om te zien! Have an amazing Kingsday babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »