Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Combineren met een glitter top

Combineren met een glitter top

Door: Daphne Reacties: 0

Combineren met glitter top

Een glitter top is de perfecte keuze voor feestelijke gelegenheden, festivals of thema feestjes. Het combineren van een glitter top kan wel eens lastig zijn. Want wanneer is het nu nét een beetje too much en wanneer is het een stylish glamour outfitje? Wij helpen jullie altijd graag een handje op weg! Daarom hebben wij een aantal combinaties voor je op een rijtje gezet hoe je leuk kunt combineren met een glitter top voor dames.

1. Basic lookje met een glitter top

Hou je van basic, maar wil je wel een beetje glamour toevoegen aan je look? Dan kun je een basic jeans, pantalon, rokje of skort combineren met een glitter top. Op deze manier is je glitter topje het middelpunt van je look en zul je alsnog opvallen! Geef je look een finishing touch met een glitter tasje of een paar sparkly oorbellen als je dat leuk vind.

   

 

2. Sexy look met een glitter mesh topje

Hou je van een uitdagende look? Dan is een mesh topje echt dé top om aan te schaffen! Met deze topjes kun je namelijk echt alle kanten op. Combineer deze glitter tops met een body en een flair broek. Of ga juist lekker casual met een jeans en een paar sneakers. Mesh topjes hebben vaak een subtiel glittertje waardoor je nét een beetje iets extra’s toevoegt aan je look. Je kunt ook one shoulder glitter tops vinden! Ook deze topjes zijn verkrijgbaar in een mesh variant.

   

 

3. Full glitter outfit met een two piece set

Wil je echt helemaal uitpakken? Dan is een glitter two piece set waarschijnlijk helemaal jouw ding! Deze sets bestaan uit een broek en een top van pailletten, waardoor je zeker in het middelpunt zal staan op elk feestje. Daarnaast zijn deze sets ideaal voor de leukste thema feestjes en festivals. We love it!

   

 

4. Ready to party met een glitter crop top

Voor een sexy uitgaanslookje, is de glitter crop top een goede optie. Met een glitter crop top kun je namelijk ook echt eindeloos combineren! Ga voor een nette pantalon, een skort met strass steentjes of een basic jeans. Eén ding is zeker; met een glitter crop top zul je zeker opvallen op de dansvloer!

   

 

5. Classy met een glitter blouse

Met de feestdagen wil je misschien iets netter gekleed zijn. Ook voor deze optie zijn er genoeg glitter tops te vinden. Kijk eens naar een glitter blouse. Deze tops zijn juist weer heel netjes en zijn daarnaast heel geschikt om gezellig uit eten te gaan of gewoon iets warmer gekleed te zijn tijdens de koude wintermaanden. Combineer deze tops met een matching glitter broek in dezelfde kleur of draag de blouse oversized als een jurk. Draag er een paar killer heels bij en je hebt je outfit al compleet!

   

 

6. Streetstyle met oversized blazers

Voor de stoere girls onder ons hebben we ook een toffe optie, namelijk; oversized blazers! Met een oversized blazer ben je net een beetje meer bedekt en daarnaast ben je nét iets warmer gekleed. Draag deze items met een baggy jeans en een paar sneakers of biker boots en je streetstyle lookje is compleet!

   

 

7. Tops met glitter details

Wil je wel een beetje glitter in je look maar is een glitter top nét een beetje too much? Dan kun je ook gaan voor een topje met glitter details. Deze tops hebben strass steentjes of kleine pareltjes, waardoor het nét iets minder opvalt, maar je alsnog glitter in je look hebt. Combineer een strass top met een basic flair broek voor een everyday look. Draag er een paar strass oorbellen bij voor een beetje extra glamour en wellicht nog een paar metallic cowboylaarzen. Zo ben je alsnog heerlijk glamourous!

   

 

8. Matching accessoires

Zoals je misschien al hebt gelezen, kunnen glitter accessoires ook heel veel doen met je outfit. Ga voor een paar glitter laarzen, glitter sieraden of een glitter tas om je look helemaal af te maken. Op deze manier komt je outfit toch net iets meer samen en ziet het er allemaal nét een beetje feestelijker uit.

   

 

9. Ready for festival season

Ben je al klaar voor het festival seizoen? Daar horen natuurlijk ook glitter tops bij! Combineer een glitter top met een denim short, een paar glitter steentjes op je gezicht en een paar laarzen in dezelfde kleur. Zo heb je binnen no time een toffe festival look samengesteld! Is het iets kouder? Draag er dan een denim jasje overheen voor een beetje extra warmte.

   

 

10. Be comfortable

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je comfortabel bent in wat je draagt. Draag dus zeker waar je zin in hebt en zorg dat je helemaal jezelf kunt zijn met jouw glitter look! Iedereen is prachtig op zijn eigen manier!

   

 

Feeling inspired?

Heb jij helemaal zin om een glitter top aan te schaffen na het lezen van deze tips? Kijk dan zeker even hier bij onze glitter tops! Je kunt zelfs selecteren op jouw favoriete kleur met onze handige zoekfilters. Op deze manier heb je binnen no-time je nieuwe glitter top aangeschaft!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »