Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
5 must have sport sets voor dames

5 must have sport sets voor dames

Door: Daphne Reacties: 0

5 must-have sport sets voor dames

Zijn jullie ook meer gemotiveerd om naar de sportschool te gaan in een leuk sport setje? Dat begrijpen wij als geen ander! Het is natuurlijk altijd extra leuk om te sporten als je je favoriete sport setje kunt dragen. Een mooi setje aan hebben is daarentegen niet het enige dat belangrijk is. Het is ook belangrijk dat jouw favoriete sport set comfortabel en praktisch zit als je bezig bent met je workout routine. In deze blog vind je 5 must-have sport setjes voor dames en vertellen we je ook graag welke set geschikt is voor jouw fitness doelen.

1. Een sportieve legging met een matching sport bh

De sport bh is een belangrijk onderdeel van activewear. Een goede sport bh is cruciaal voor een intensieve training. Het is zelfs zo dat als je niet de juiste sport bh draagt, je rugklachten kunt krijgen. Zorg dus zeker dat je een sport bh draagt tijdens je workout routine! Het leuke aan Uwantisell is, dat wij bij onze sport bh’s ook matchende sport leggings hebben! Met deze set zul je zeker zelfverzekerd in de sportschool staan! Met een sport legging is het wel belangrijk dat deze “squat proof” is. Dit houdt in dat je je gemakkelijk door je knieën kunt zakken zonder dat de legging doorschijnt. Dat is natuurlijk wel zo praktisch.

   

 

2. Lekker vrij bewegen met workout shorts

Als je meer van de shorts bent, hebben we de setjes met sport bh ook in een short variant. In een short kun je lekker vrij bewegen en hoef je je geen zorgen te maken over dat je te erg gaat zweten. Het is namelijk een heerlijk luchtige workout outfit en dus ideaal voor de warmere dagen of de fanatiekelingen onder ons. De shorts van Uwantisell zijn afgewerkt met een brede band aan de bovenkant waardoor hij niet zal afzakken en je daarnaast ook nog een stukje slanker lijkt. Ideaal om in te trainen dus!

   

 

3. Bedekte armen met lange mouwen tops

Hou je van shortjes, maar bedek je wel liever je armen? Dan is deze set ideaal voor jou! Met een lange mouwen top blijft alles goed op zijn plek zitten, terwijl je met een short nog steeds makkelijk kunt bewegen. De lange mouwen sport tops zijn soms zelfs afgewerkt met gaten voor de duimen. Hierdoor kun je makkelijk je gewichten oppakken zonder dat je pijnlijke handen krijgt. Deze tops zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een vest variant!

    

 

4. Een matching set met een vestje

De sport legging met sport bh en vestje. Dit sport setje is toch wel écht de perfecte sport set! De set bestaat namelijk uit drie items. Hierdoor hoef je niet te twijfelen of je nou een sport bh, of toch liever een top draagt. Je kunt het vestje namelijk gewoon uit trekken halverwege je workout routine. Mega handig!

   

 

5. Toffe complete sets van leggings en lange mouwen tops

De sport legging is in combinatie met een lange mouwen top ideaal voor koudere ochtenden hardlopen of ’s avonds laat trainen. Deze outfit houdt je lekker warm, terwijl je nog steeds vrij kunt bewegen. Combineer deze look met een paar comfortabele sneakers en je kunt urenlang hardlopen in een lekker warme set. Deze setjes kun je natuurlijk ook gewoon dragen naar de sportschool!

   

 

Welke set kies jij?

Ben jij er nou helemaal over uit welk setje perfect is voor jouw workout routine? Bekijk dan ons aanbod sportsetjes hier. Deze setjes hebben hele leuke kleurtjes, printjes en precies de pasvorm die je zoekt om je comfortabel te voelen in de sportschool. Daarnaast komen deze setjes goed van pas als je je gewoon lekker casual wilt kleden. En wil je matchen met je vriendinnen? Ga dan voor een van onze setjes in verschillende kleuren. Zo kunnen jij en je bestie lekker matching jullie workouts doen! Hoe leuk?!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »