Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzonden v.a. € 75,-
Gratis Retour
Ook zaterdag levering

Verzenden & retourneren

  • Voor onze Belgische klanten geldt voor 18:00 besteld is de volgende dag aangeboden. Bij niet thuis bezorgen wij de volgende dag nog een keer. Mocht u dan weer niet thuis zijn dan bieden wij uw bestelling de twee opvolgende dagen nog een keer aan. Bij niet aanwezig of niet thuis komt uw zending retour naar ons. De kosten voor het opnieuw verzenden van een bestelling zijn voor de klant.Als u dus vaak afwezig bent kunt u ervoor kiezen om het af te laten leveren op een DHL service punt in uw woonplaats. Dan kunt u het afhalen op een moment dat het u uitkomt.Zelden komt het voor dat een product niet op voorraad blijkt door een fout, als dit het geval is zal er direct contact opgenomen worden met de klant en wordt u dus op de hoogte gesteld.Alle bestellingen worden verstuurd via DHL of Bpost. U ontvangt van ons een bericht op de dag dat uw bestelling verzonden is.
  • De verzendkosten in Nederland zijn €3,99 of € 4,99 afhankelijk van het product , voor Belgie €7,95 en bij bestellingen van € 75,- of meer verzenden wij het gratis*. *Mocht je na een eventuele retourzending onder dit bedrag uitkomen dan worden de verzendkosten wel in mindering gebracht van het openstaande tegoed.
  • Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw retour zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaald. Uw kunt de retourzending afgeven bij het dichtstbijzijnde servicepunt van DHL of een zelf gekozen vervoerder. Bij een gedeeltelijke retour zending betaald u geen retour kosten via DHL of Bpost. Stuurt u alles retour dan bedragen de maximale kosten via DHL € 2,95. Dit houden wij in van uw tegoed. In België kunt u het pakketje afgeven bij een Bpost servicepunt. De kosten hiervoor bedragen maximaal € 2,95. Op de pakbon staan retour instructies.
  • Komt het beter uit om op eigen gelegenheid retour te sturen, in plaats van via een DHL Parcelshop? De directe kosten zijn dan wel voor eigen rekening. Vergeet daarbij niet de pakbon bij te voegen.

  •  
  • De meegeleverde pakbon is tevens ook uw retourformulier. Als u iets retourneert dient u dit formulier aan het retour pakket toe te voegen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzonden v.a. € 75,-
Gratis Retour
Ook zaterdag levering