0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...


U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethodes zijn gegarandeerd veilig.

1. iDEAL, Sofort of Paypal


De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 


Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig. 
Uiteraard kunt u ook via Paypal betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.

2. Klarna, betaling achteraf

Wilt u liever het product eerst zien voordat u betaald of zit u tijdelijk krap bij kas, dan kunt u kiezen voor de betaalmethode Klarna. Bij deze betaalmethode heeft u tot 14 dagen de tijd om uw betaling te doen. Wij dragen uw factuur over aan Klarna, u kunt deze dus ook alleen voldoen aan Klarna. Maximaal besteldrag bedraagt € 120,-. Voor meer informatie klik HIER.

3. Mister Cash/Bancontact


Dit is een zeer prettige betaalmethode voor Belgische klanten, hierdoor wordt een betaling direct teruggekoppeld aan ons systeem waardoor uw bestelling ook al de volgende dag in België kan zijn. 


4. Overboeking per bank


Bij een overboeking maakt u het totaalbedrag zelf over op onze rekening. Bij een overboeking dient u altijd het ordernummer te vermelden. Zodra het geld bij ons binnen is wordt uw bestelling verstuurd. Dit is de minst populaire en snelle methode omdat hier soms een verwerkingstijd van 1 dag tussen zit. In principe kan iedereen met online bankieren het beste voor iDEAL kiezen.

Rekening:

Rabobank
tnv. Uwantisell te Hendrik Ido Ambacht
IBAN: NL83RABO0142972002
BIC: RABONL2U

LET OP!
Heb je via Klarna besteld dan mag je absoluut het bedrag niet overmaken naar bovenstaande rekening. Je ontvangt dan een factuur van Klarna met een ander rekening nummer.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »